други

UN BESO art and dance center

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Добре дошли в най-големият център за изкуства и забавления UN BESO art & dance center!

Ние вярваме, че всеки, независимо от възрастта, вкусовете и предпочитанията може да намери нещо за себе си в атмосфера на забавление и професионализъм: латино танци, йога, тае бо, аеробика, зумба, пилатес, класически балет, хип хоп, капоейра, актьорско майсторство,  рисуване, фотографски курс. Ние обединяваме на едно място инструктори по изкуства и източна философия, като залагаме на нашият опит от Dance studio UN BESO да предложим професионално и забавно обучение за всички възрасти.

Отворихме школата си по латино танци през 2010г. През следващите 3 години толкова много хора споделиха чрез нас магията на салса, меренге и бачата , че клубът ни трябваше да порасне. По естествен начин решихме да обединим при себе си и други изкуства, така че великотърновци да знаят: UN BESO art & dance center е мястото, където да прекарат добре свободното си време, докато творят и се забавляват.

Като изцяло нов център, UN BESO art & dance center наследява добрите ни традиции в обучението, забавлението и споделянето на емоции, за което стотици търновци ни се доверяват.  На площ от 800 кв.м. ние разположихме 5 модерно оборудвани зали. Предлагаме електронна система с магнитни карти, която улеснява клиента при избор на забавление и заплащане. За удобство и комфорт сме предвидили съблекални и място за личен багаж. На територията на центъра се намира кафе "UN BESO", където в приятна и уютна обстановка ще можете да се насладите на напитка преди или след занимания, или докато чакате Вашето дете.

Занималнята и детският кът, които основаваме  ще бъдат сигурното място, където родителите могат да оставят своите деца на компетентната грижа на нашите педагози.

Детските партита с повод и без повод са наша страст, а изненадите – наш специалитет. Ще Ви зарадваме с оригинални програми за Вашите деца и тинейджъри.

Представяме си как с времето изкуствата и танца стават част от живота на всеки жител на Велико Търново.  Стремим се UN BESO art & dance center да се превърне в място, където хората с любов ще придобиват творчески умения, ще се учат да бъдат артисти и да се радват на изкуствата, не като шаблонни фрази, а като ежедневна възможност да внесат светлина в живота си.

Бъдете част от нашата мисия!

Заповядайте в UN BESO art & dance center!

Други школи и клубове в град Велико Търново

 
FUJIFILM PRO PHOTO CENTER

FUJIFILM PRO PHOTO CENTER  е най-голямата и най- успешна верига магазини за фотоуслуги в ...още

 
Салса клуб „Miro’ Dance“

Салса клуб „Miro’ Dance“ предлага: салса уроци стречинг ...още

 
Brand Dance Studio

Brand Dance Studio – студиото, което не просто иска да научи прекрасното ви тяло да ...още

 
Сдружение "Виктория 04"

Цели на организацията Съдейства, стимулира благосъстоянието на своите обгрижвани лица, ...още

 
Street Dance School "The Center"

Първата Тренировка Първата тренировка е безплатна за всички. Можеш да дойдеш и просто да ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft