състезателни и латино- американски танци

Brand Dance Studio

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Brand Dance Studio – студиото, което не просто иска да научи прекрасното ви тяло да координира всяка своя част, ритмично синхронизирайки я със звуците на Salsa, Cha cha, Merengue или Bachata. Ние искаме да станем част от вас. Ние искаме да завладеем всеки ваш ден с усещането, че той е изживян с динамиката, разнообразието и целеустремеността, която той заслужава!

И така, в четирите града – Варна, Шумен, Велико Търново и Балчик, Brand Dance Studio се стреми да оставя нещата след себе си малко-по-красиви от преди! Затова, ако пожелаете да внесете здраве, разнообразие и пъстрота във вашето тяло и дух, във вашия семеен живот, или дори във вашия екип или фирма, ето ви някои идеи, свързани с това, което предлагаме ние!

  • Групови и индивидуални занимания по Salsa, Bachata, Cha cha cha, Merengue. Вижте графика за груповите ни занимания в ‘Градове’, а в новините няма да пропускаме да ви уведомяваме за новооткрити групи!
  • Шоу и анимационни програми – имаме си тийм от красиви и усмихнати млади хора, които не само ще смаят вашите гости с уникални хореографии, красиви тела и лъскави костюми, но и ще им покажат някоя и друга латино стъпка, за да могат и те после да се ‘поизфукат’ пред своите познати.
  • Индивидуални уроци за желан от вас танц (например Валс) за конкретно събитие, като сватба, годишнина, юбилей.(Нали знаете, за да стане всичко още по-романтично и незабравимо!).
  • Тиймбилдинг програми - знаем, че ние хората понякога сме големи инати в общуването и комуникацията – от опит сме се убедили, че танцът и креативно замислените занимания в тази насока могат да накарат всеки екип да погледне по различен начин на себе си и на начина, по който се взимат групови решения.

Адреси:

  • гр. Варна
  • гр. Шумен, пл. Кристал, НЧ Напредък

Тел.: 0897 570 550, 0888 383 697

  • гр. Велико Търново, Военен Клуб
  • гр. Балчик, НЧ Васил Левски

Тел.: 0898 557495

Други школи по състезателни и латино- американски танци в Велико Търново

 
UN BESO art and dance center

Добре дошли в най-големият център за изкуства и забавления UN BESO art & dance center! Ние ...още

 
Салса клуб „Miro’ Dance“

Салса клуб „Miro’ Dance“ предлага: салса уроци стречинг ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft