състезателни и латино- американски танци

UN BESO art and dance center

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Добре дошли в най-големият център за изкуства и забавления UN BESO art & dance center!

Ние вярваме, че всеки, независимо от възрастта, вкусовете и предпочитанията може да намери нещо за себе си в атмосфера на забавление и професионализъм: латино танци, йога, тае бо, аеробика, зумба, пилатес, класически балет, хип хоп, капоейра, актьорско майсторство,  рисуване, фотографски курс. Ние обединяваме на едно място инструктори по изкуства и източна философия, като залагаме на нашият опит от Dance studio UN BESO да предложим професионално и забавно обучение за всички възрасти.

Отворихме школата си по латино танци през 2010г. През следващите 3 години толкова много хора споделиха чрез нас магията на салса, меренге и бачата , че клубът ни трябваше да порасне. По естествен начин решихме да обединим при себе си и други изкуства, така че великотърновци да знаят: UN BESO art & dance center е мястото, където да прекарат добре свободното си време, докато творят и се забавляват.

Като изцяло нов център, UN BESO art & dance center наследява добрите ни традиции в обучението, забавлението и споделянето на емоции, за което стотици търновци ни се доверяват.  На площ от 800 кв.м. ние разположихме 5 модерно оборудвани зали. Предлагаме електронна система с магнитни карти, която улеснява клиента при избор на забавление и заплащане. За удобство и комфорт сме предвидили съблекални и място за личен багаж. На територията на центъра се намира кафе "UN BESO", където в приятна и уютна обстановка ще можете да се насладите на напитка преди или след занимания, или докато чакате Вашето дете.

Занималнята и детският кът, които основаваме  ще бъдат сигурното място, където родителите могат да оставят своите деца на компетентната грижа на нашите педагози.

Детските партита с повод и без повод са наша страст, а изненадите – наш специалитет. Ще Ви зарадваме с оригинални програми за Вашите деца и тинейджъри.

Представяме си как с времето изкуствата и танца стават част от живота на всеки жител на Велико Търново.  Стремим се UN BESO art & dance center да се превърне в място, където хората с любов ще придобиват творчески умения, ще се учат да бъдат артисти и да се радват на изкуствата, не като шаблонни фрази, а като ежедневна възможност да внесат светлина в живота си.

Бъдете част от нашата мисия!

Заповядайте в UN BESO art & dance center!

Други школи по състезателни и латино- американски танци в Велико Търново

 
Салса клуб „Miro’ Dance“

Салса клуб „Miro’ Dance“ предлага: салса уроци стречинг ...още

 
Brand Dance Studio

Brand Dance Studio – студиото, което не просто иска да научи прекрасното ви тяло да ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft