новини и събития

Спорт и изкуство през лятото с Арт клуб Рояна

И това лято Арт клуб "Рояна" кани всички деца над 6 г. на ваканционна АРТ школа - от 2 юни до 12 септември, без никакво прекъсване през летните месеци, от понеделник до петък, целодневна програма от 9 до 18 ч. Заниманията отново ще бъдат обединени около Тема на седмицата, като тази година темите ще бъдат свързани с различните изкуства – театър, музика, литература, кино, разбира се, през погледа на художници, ще има седмица на модерното изкуство, седмица на интериорния дизайн и много други интересни изненади.

Всеки вторник ще има градски пленер – ще се рисува по наблюдение някаква забележителност на София - и посещение на подходяща за възрастта изложба или музей.

Всеки четвъртък ще се излиза извън София – ще се съчетава рисуването с конна езда, обучение по голф, излет на Витоша с планински преход и катерене на изкуствена стена, пикник на Панчарево, посещение на еко-ферма,боулинг, еднодневни екскурзии в околностите на София. Децата ще наблюдават заобикалящия ги свят и ще се учат да го изобразяват с различни материали – въглен, пастел, молив, акварел, акрилни бои и др.

Един път седмично ще се превръща ателието в грънчарска работилница и децата ще могат да усетят магията на грънчарското колело.

Другите техники, с които ще се запознаят са: стъклопис, декупаж, моделиране, папие маше, керамика, изработване на бижута, рисуване върху тениски и др.

Разбира се, ще има и време за игра навън, за запознаване с творчеството на известни художници и за много други забавления!

По-подробна инфррмация можете да намерите ТУК.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft