новини и събития

09
Март
Работилница за думички стартира в Арт Клуб Рояна

В първия месец от пролетта – март – Арт клуб „Рояна” започва нови занимания за деца в новата си зала на ул. Цар Самуил 19, с вход от ул. Неофит Рилски.

Новата Работилница за думички е за деца от 4 до 7 г. и е изработена с цел развитие на речева култура, памет, внимание, мислене.

Малките майстори ще работят с различни видове логопедични карти, стимулиращи мисленето и развитието на речта, някои от които - "Кое с кое си подхожда?", "Кажи обратната дума", "Разкажи и подреди" и др. Ще се работи с цветни помпони за подобряване координацията ръка-око, фината моторика и още много интересни неща.

Заниманията се водят от магистър-логопед София Вълнеева и са предназначени за деца, които нямат логопедични проблеми. Цели се единствено развитие и усъвършенстване на основните когнитивни процеси. Докато играем и се забавляваме, неусетно ще работим за формиране на умения за разказване и преразказване, за обогатяване на пасивен и активен речник, занимания за училищна готовност – развитие на фонематичен вкус, звуков анализ, сричков анализ на думи, формиране на математически представи.

Модул 1 се състои от три занимания – на 9, 16 и 23 март, в две групи - от 10 до 11.30 ч. и от 12 до 13.30 ч. Цената е 60 лв., като включва всички материали, подредени в папка, за да видят мама и татко какво сме свършили.

За Работилничката е необходимо предварително записване, тъй като се работи в постоянна група – груповата динамика е от ключово значение за създаване на приятна атмосфера, надграждане на знанията и учене чрез игра!

Децата ще бъдат мотивирани и стимулирани да развият максимално потенциала си. Ще има закачки, изненади, малки награди и изобщо – ще се забавлявате добре, защото, както знаете, каквото се свързва с приятни емоции, се запомня най-добре.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft