изобразително изкуство

Арт и хоби клуб Рояна

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

И през тази учебна година Арт клуб Рояна предлага следните групи за деца в събота и неделя:

СЪБОТА:

  • 10-11.30 ч. – Приложни изкуства и Керамика(възраст 5+ години) - в програмата са включени занимания по декупаж, стъклопис, рисуване върху текстил, папиемаше, изработване на макети, колажи, пясъчни релефи и др.Широко застъпена е и работатас глина- ще моделираме с ръчички плоски или обемни форми (от платки, фуршове и др.), които след изпичане, ще оцветяваме с бои за керамика или глазури. В програмата са включени и занимания на грънчарско колело.
  • 12-13.30 ч. - Рисуване(възраст 5+ год.) - в програмата са включени графични и живописни техники, работи се по зададена тема с различни материали - въглен, акрилни бои, сух пастел, акварел, смесени техники

НЕДЕЛЯ:

  • 12-13.30 ч. - Моден дизайн (възраст 6+ год.) - ще се рисуват модели и скици за спортно, всекидневно, вечерно облекло, ще се научим какво е това десен, щампа, как се разработва и вгражда мотив, ще си говорим за история на облеклото и костюма; ще има и приложни занимания по изработка на аксесоари - бижута, брошки, шалчета и др.
  • 14-15.30 ч. - Рисуване и приложни изкуства - в програмата ще бъдат застъпени техники от изящните и приложни изкуства (графика, живопис, стъклопис, рисуване върху текстил, както и работа с глина)

Програмата е организирана в модули от 4 занимания, като таксата за един модул е 60 лв., включва всички материали, с които се работи и се предплаща. Включването в групите става с предварително записване до запълване на местата (макс. 12 деца в група).

В нашата програма включваме много занимания, изискващи работа с естествени материали – глина, филц (вълна) и др., тъй като смятаме, че това е полезно за децата. Работим за подобряване на фината моторика, за усвояване на основните принципи на композиция, перспектива, съчетаване на цветове и цялостно изграждане на картините. Запознаваме децата с творчеството на известни български и световни художници, разказваме за особеностите на техните стилове и за различни направления в развитието на изкуството. При нас винаги е забавно!
В края на всяка учебна година организираме изложба с творбите на малките художници, а освен това правим лагери с рисуване (художествени пленери)през пролетната и лятната ваканция. Всеки неучебен ден е посветен на целодневна арт школа при нас, в цветното, творческо ателие на Арт клуб Рояна.

НОВО - ВСЯКА СЪБОТА, от 14 до 15.30 ч. правим Творческа работилница за родители и деца – според психолозите приятно прекараното време заедно с децата ни, например сътворявайки нещо заедно, способства изключително много за изграждане и поддържане на силна връзка родител-дете. Затова ние предвиждаме приложни ателиета, в които да се работи в екип. Декупаж, моделиране, рисуване, изработване на Коледна или Великденска украса – акцентът в тези ателиета е не толкова в резултата (който винаги ще е оригинален и уникален), колкото в процеса на съвместно творчество. Препоръчителна възраст на децата – над 6 години.

 

Други школи по изобразително изкуство в София

 
Школа по Изобразително изкуство към Детска Академия "Земята и децата"

Курсовете се водят от Светла Христова и включват: Живопис Приложни изкуства Работа с ...още

 
Център за работа с изкуства "НЕО ГЕЯ"

ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ИЗКУСТВА "НЕО ГЕЯ" предлага: Приложни изкуства ...още

 
УченоТворилница "Мечти на колела"

УЧЕНОТВОРИЛНИЦА „МЕЧТИ НА КОЛЕЛА” - ЗАНИМАЛНЯ С ОБРАЗОВАТЕЛНИ И АРТИСТИЧНИ МОДУЛИ ЗА ...още

 
Арт Лаборатория

Арт лаборатория е информативно-обучителен център за изкуство. Нашата мисия е да провокираме ...още

 
Fusion Academy

Иновативно преподаване и креативно учене Fusion Academy е частна академия, предлагаща ...още

© 2017 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft