новини и събития

22
Май
Пленер в Хидропарк Вятърните мелници с Арт клуб Рояна

В обявения за неучебен ден 22 май Арт клуб Рояна кани всички деца, които обичат да рисуват, спортуват и се забавляват на еднодневна екскурзия – пленер в Хидропарк Вятърните мелници, Горна Малина.
 
Красиво място с езеро в средата, много люлки и цветни хамаци наоколо, прекрасен ресторант на кея, детска площадка с пиратски кораб и приказен замък, зоокът, в който можем да видим (а и да скицираме) пауни, фазани, щрауси, зайчета, кончета и др., а освен това футболно и волейболно игрище и маси за тенис – всичко това ще бъде на наше разположение за този ден.

Архитектурното решение на комплекса – във вид на вятърни мелници и рицарски замък - е много подходящо, за да се учим да рисуваме архитектурен пейзаж с графични техники – въглен, креда, сепия.

Цената е 35 лв. на дете и включва транспорт, обяд, всички спортни съоръжения, обучение и материали за рисуване. Необходимо е предварително записване с три имена и ЕГН на детето на тел. 0898/419775 или на място в Арт клуба на ул. Цар Самуил 22. Местата са ограничени, така че не се бавете! Обещаваме ви един много творчески, забавен и весел ден на открито!

В другите неучебни дни през май – 21, 23 и 26 май организираме ваканционна арт школа в ателието ни на ул. Цар Самуил 22. На 21 май ще направим полудневен градски пленер – рисуване на знаков обект в гр. София, а следобед ще имаме приложно занимание в Клуба. За 23 и 26-ти май също сме предвидили интересни рисувателни и приложни занимания, посещение на изложба и др.
 
Цената е 25 лв. (9-18 ч.) или 20 лв. (половин ден), като обядът се заплаща допълнително (3-4 лв.) и ще бъде в заведение наблизо.

Отстъпка за две деца от едно семейство!

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft