новини и събития

06
Април
Детски пленери с Арт клуб Рояна

В Арт клуб Рояна сме готови с предложенията си за детски лагери с рисуване - пленери за 2015 г.!

Пролетният пленер ще бъде през пролетната ваканция, от 6 април (понеделник) до 9 април (четвъртък), в гр. Копривщица. Ще се настаним за три нощувки с всички хранения в комплекс от традиционни копривщенски къщи – Тодорини къщи (http://www.todorinikashti.com). Подготвили сме за децата много богата рисувателна програма, както и посещения и беседи в къщи-музеи. Ще бъдем гости в Живия музей (Старото класно училище), където е направена възстановка на занаятчийска чаршия и могат да бъдат видени характерни за Копривщица занаяти- тъкачество, шев, плетене, плъсти и дърворезба. Ще се върнем назад във времето и ще бъдем ученици в класното училище – ще пишем върху пясък и восък.

Таксата е 220 лв. – включва транспорт с лицензиран за превоз на деца автобус, три нощувки със закуски, обяди и вечери, всички материали за рисуване и обучение по рисуване, както и всички входове и беседи в музеите.

Морският летен пленер ще е в Созопол, от 1 до 7 юли. Базата е изключително подходяща за детски лагери – хотел „Св. Мина”, като ще бъде на разположение изцяло за нас (максимален брой деца – 45). Шест нощувки с всички хранения, собствен спасител, място на плажа, а обекти за рисуване – много и все различни: море, пристанище, лодки. Ще има възможности за спорт (тенис на маса, футбол), дискотека, вечер на талантите.

Таксата е 360 лв.  и включва транспорт с лицензиран автобус, шест нощувки с всички хранения, всички материали за рисуване и обучение от квалифицирани преподаватели – художници.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft