други

Център за музикални изкуства

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

“Център за музикални изкуства” е първата частна музикална школа от НОВ ТИП в България ,стартирала преди повече от 6 години, първоначално под името “Ново музикално училище”-България !

От позицията на човек с опит, гордо мога да заявя, че за не малкото време от нашето създаване, при нас се обучават хора от всички възрастови групи: от подрастващия ученик, предпочел да реализира себе си чрез музиката, до възрастния, прекарващ свободното си време в музикалните ни курсове, в присъствието на доказани професионалисти.

Нашите преподаватели са хора с безспорно доказани качества през годините ! С нашия нов, разчупен подход към учениците, всеки един може да общува свободно, да разговаря на “ти”, с някои от най – добрите български музиканти, които до вчера е познавал само от телевизионния и радио ефир. В “Център за Музикални Изкуства” насърчаваме и поощряваме индивидуалността, а не сляпото подражание в изкуството.

Не малка част от нашите курсисти вече продължиха образованието си или се реализират на музикалните сцени не само в България , но и Великобритания, Германия и САЩ ! Други пък избраха обучението при нас от екзотични краища на света, като Виетнам и Корея !

Методите ни на преподаване се основават на най–доброто от българските музикални училища и от музикалната академия. Освен това постоянно следим световните тенденции в музиката и, заимствайки най– ценното от тях, ви ги представяме в най - чистия вид, както и пречупени през погледа на българските музикални традиции.

През изминалите години ,като наши приятели зад идеята на ЦМИ застанаха популярните Български изпълнители-Васил Найденов,Данчо Караджов, Влади Ампов-Графа, Орлин Павлов,Мариана Попова, Любо (от група ТЕ),Белослава, доцент Етиен Леви,Искрен Пецов  и много други ,на които използвам възможността да благодаря за оказваната подкрепа !

При нас всеки може да се забавлява и да диша свободно в музиката. Ние не слагаме музикални бариери и не издигаме музикално жанрови стени. Тук с радост ще може да пеете и да свирите Поп, Рок и Джаз; да пишете музика и да аранжирате.  При нас ще намерите много нови съмишленици и приятели; с наша помощ ще създадете нови музикални групи и формации. Някои от вас, когато четат тези редове, дори не подозират, че са бъдещите звезди на българската музикална сцена! И не забравяйте:

Никога не е късно… и по-добре късно, отколкото никога !

Курсове
Музикална теория
 
Преподаватели: Росен Парлапанов
 
Предметът “Музикална Теория” в “Център за Музикални Изкуства” е курс, който обединява “Елементарна теория на музиката”, “Солфеж” и “Хармония”, като съчетава класическите правила в тези дисциплини с особеностите при приложението им в Поп и Джаз музиката. Паралелно с изучаването на музикалната теория се правят и анализи на известни Поп и Джаз теми и по този начин курсистите се запознават с творчеството и похватите на доказани имена в този тип музика. В по-напредналите групи се включва и изучаване на “Композиция”, “Оркестрация” и “Импровизация”. Курса е разделен на няколко групи с различно ниво на подготовка, като по този начин всеки нов курсист може да избере най-подходящата за него група - от “начинаещи” до “напреднали”.
 
Сценично поведение
 
Преподавател: Екатерина Казакова
 
“Сценично поведение за певци”
  • Обучението включва:
  • Придобиване на общи навици на поведение на сцена;
  • Владеене на навици на стилно поведение;
  • Усъвършенстване на стойка и походка;
  • Възпитание на правилни жестове;
  • Развитие на изразителнистта на ръцете;
  • Вокално - емоционална координация;
  • Вокално - двигателна координация;
  • Актьорски задачи

Други школи по други в София

 
РОБОТИКА

В курсовете на „РОБОТИКА“ , децата усвояват ключови знания по програмиране, роботика, ...още

 
Модерни и Мажоретни танци в Детска Академия "Земята и децата"

Заниманията включват усвояване на различни модерни техники, запознаване с основни класически ...още

 
Детска Академия "Земята и децата"

В делничните дни, когато есента скъсява деня и времето захладнява, има място за игра и любопитство ...още

 
УченоТворилница "Мечти на колела"

УЧЕНОТВОРИЛНИЦА „МЕЧТИ НА КОЛЕЛА” - ЗАНИМАЛНЯ С ОБРАЗОВАТЕЛНИ И АРТИСТИЧНИ МОДУЛИ ЗА ...още

 
Танцово училище Дъга Тийм

Танцов комплекс „Дъга тийм“ е създаден през месец януари 2015 г. от многократната ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft