фотография

Софийска фотографска школа

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

последните години фотографията претърпява бурно и изпълнено с промени развитие – придобива все по-голяма масовост и все повече хора й се доверяват, за да изразят себе си, докато същите тези хора са постоянно обстрелвани от все повече места от много и различни фотографски образи, докато в крайна сметка не изпитат досадна преситеност на възприятията… Колкото повече мислехме за това, толкова повече усещахме нуждата около нас да има място, където да „се ражда” фотография, където млади автори да търсят и намират себе си, където да бъдат показвани творби, които приковават вниманието. Търсихме точно такова място. И тъй като не го намерихме, решихме да го създадем. Идеята избухна в нас и се разви с главоломна скорост. Намерихме перфектната локация, класическа сграда в идеалния център на София – изпълнена с атмосфера, живяла свой дълъг и стойностен живот и в крайна сметка съживена за нови предизвикателства. Имахме и концепцията:

  • Фотографска школа – модерна и вдъхновяваща възможност всеки да подобри уменията и знанията си за фотографията.
  • Фотографско студио, където всеки да има възможност да изпробва идеите си, да ги развие самостоятелно или с наша помощ и в крайна сметка да ги реализира.
  • Галерия за фотография, където и обещаващите, и доказалите се автори да излагат творбите си пред публика и да се реализират.

Курс по фотография София

Софийска фотографска школа предлага курсове по фотография за начинаещи и напреднали. Обучението се организира в групи с оптимален брой участници, за да може да бъде обърнато индивуално внимание на всеки курсист. През всеки курс по фотография, който посещавате, ще дискутираме важни понятия и изразни средства във фотографията и ще Ви даваме безценни практически съвети.
Курсът Въведение във фотографията се състои от 28 астрономически часа (7 седмици, 2 пъти седмично по 2 часа), 6 от които напълно практически “на терен”. Всеки курсист има възможността по време или след приключване на курса да използва нашето оборудвано фотографско студио.
В курса Съвременно фотографско изкуство сме включили 48 астрономически часа (12 седмици, 2 пъти седмично по 2 часа), като практическите занимания (в студио и на открито) са общо 16 часа.

Курсът Портретна фотография обръща голямо внимание на фотографирането на хора. Обучението се провежда за 24 астрономически часа (12 седмици по 1 път седмично по 2 часа), като практическите занимания са общо 6 часа.

Пейзажната фотография се занимава с фотографирането на заобикалящата ни среда – градски или природни пейзажи. Курсът продължава 24 астрономически часа (12 седмици по 1 път седмично по 2 часа).

Други школи по фотография в София

 
Fusion Academy

Иновативно преподаване и креативно учене Fusion Academy е частна академия, предлагаща ...още

 
Детски фото курс към "Фото Павилион"

Магазин "Фото Павилион" стартира детски фото курс. Възрастова група 12-15г. Начало ...още

 
Детската академия на науките, изкуствата и спорта

Детската академия на науките, изкуствата и спорта е частна извънучилищна научнообразователна ...още

 
Фотография за Малките

Фондация „Графия“ организира безплатно обучение по фотография за деца от 9 до 13 ...още

 
Курс по фотография с Георги Неделчев

Курсове по фотография за начинаещи и напреднали. ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft