вокално изкуство

Културен център След Тунела

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Културен център "След тунела" отваря своите врати с цел изграждане на артистично пространство, в което всеки би могъл да развива и представя различни свои таланти.

Центърът предлага на всички млади хора място, където да култивират и развиват артистичните си умения, както и да споделят своето изкуство чрез изява на сцена.

Артистичните школи обучават деца от 4 до 19 годишна възраст в три основни направления – музика, танц, актьорско майсторство – основни изразни средства в съвременното сценично изкуство.

Нашата сцена, дава възможност на младите таланти да представят и споделят своето изкуство, както и предлага на своите зрители професионални куклени и драматични спектакли.

Нашата АКАДЕМИЯ ЗА СЦЕНИЧНИ ИЗКУСТВА обучаваща деца от 4 до 18г. възраст,  има за цел от ранна възраст да приобщи  децата към културата и да спомогне за изграждането на стил на поведение у тях.  Целта на нашият висококвалифициран екип, в лицето на Христо Чешмеджиев, Даниела Станкова и редица други доказали професонализма си преподаватели,  е чрез педагогическото въздействие да спомогне за естетическото и нравствено формиране на детската личност посредством комбинирани занятия по театър, музика и танц в продължение на 3 часа всяка събота.

За по напредналите наши възпитаници и за децата които са профилирали техните интереси, Културен цетър „След Тунела“  има честта и привилегията да посрещне възпитаниците на ТЕАТРАЛНАТА ШКОЛА НА ХРИСТО ЧЕШМЕДЖИЕВ  и певците на УЧИЛИЩЕ ЗА ПЕВЦИ DStars®.

Други школи по вокално изкуство в София

 
Музикална школа към Детска Академия "Земята и децата"

Разклонение на музикалния лейбъл "Point of View - Studio", който е с насоченост основно ...още

 
Уроци по Поп - Джаз пеене към ЦМИ

“Център за музикални изкуства” е първата частна музикална школа от НОВ ТИП в България ...още

 
Rock School

RockSchool е музикална школа за уроци по китара, бас китара, барабани, пиано, пеене и солфеж. ...още

 
Център за работа с изкуства "НЕО ГЕЯ"

ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ИЗКУСТВА "НЕО ГЕЯ" предлага: Приложни изкуства ...още

 
Музикална и театрална къща Art kids

Ние сме компания занимаваща се основно с творческото израстване на децата още от най-ранна детска ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft