Z-Camp - летен езиков лагер по британски модел в България

arts_blue_line
лагери  > летни
представяне grey_line

За кого е подходящ нашият езиков лагер Z-Camp и кога се провежда:

Възраст: 9 - 11 г. и 12 - 15 г.

Провежда се: 30 юни - 24 август2019 г.

Продължителност: мин. 2 седм.

Групите са: до 12 души

Нива: А1 - С1

Къде се провежда:

През 2019г.посрещаме Зи кемпърите на базата на хотел Грийн парк, разположен сред прохладна гора, на площ от 30 декара, близо до Китен. Комплексът се намира в живописно място, в природен - парк "Странджа" между гората и широката плажна ивица на плаж Атлиман.
На разположение на Z-Camp има футболни и волейболни игрища, зона за бойни изкуства и 25 метров басейн. Тенис кортовете са на 10 минути от базата. Квалифицирани спасители и треньори придружават децата в басейна и в морето както и в спортните им дейности.

 

Обучението:

Включени са 25 учебни часа седмично интерактивно обучение с преподаватели и аниматори от Англия. Всеки ден има 4 часа обучение и 1 час работа в клуб по интереси извън класните стаи. Обучението е в малки групи, като децата се разделят според нивото на владеене на езика. Три пъти седмично се провежда English Club,  който провокира курсистите да приложат наученото в клас, като дискусиитеса свързани съсседмичната тема на лагера. Темите сеопределят според интересите научениците и може да включват:готварство, театър, изкуства и занаяти,игри за ума, проекти, заснемане на филм,музика, журналистика и др.

 

Екскурзии и спорт:

Всяка седмица се провежда една целодневна и една полудневна екскурзия, каточаст от дестинациите са: Беглик Таш,аква-парк „Нептун“, Созопол, замъкът“Влюбен във вятъра” в Равадиново, пясъчни фигури в Бургас, др.

Освен организираните екскурзии, курсът включва три следобеда седмичнотренировки с квалифицирани инструкториили обучение по музика.Децата могат да избират измежду: мултиспорт, тенис, плажен волейбол, уиндсърф, бойни изкуства, футбол, музика, езда.

 

Свободно време:

Програмата за свободното време се организира от специализиран английски екип, като основният език на комуникация е английски. Мероприятията включватпосещения наплаж, спортни състезания и типични английски игри на открито. Вечер се организират плажни партита барбекю, лагереногън, дискотека, разгадаване на мистериии др., като отново се комуникира основона английски.

 

Подарете на детето си ПЕРФЕКТНАТА ЕЗИКОВА ВАКАНЦИЯ по британски модел в България с английски преподаватели.Нашият езиков лагер с английски, спорти музикаZ-Camp предоставя възможност на курсистите да практикуват английски език в среда, възможно най-близка до тази на типичния езиков курс в Англия или Америка, без нуждата да се пътува извън България.

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft