street dance

VS Dance

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Ние сме не само Crew..танцова Школа...ние сме много повече! Ние сме семейство. Стремим се да изградим една по-специална общност, общност на подкрепа, на приятелство и семейна среда.

Школата дава една алтернатива. Целта ни е да дадем възможност на младите хора да изявят себе си. Средата, в която растеш и се развиваш е изключително важна. Много от младите хора бездействат, бягат от часовете в училище, събират се по паркове и градинки, скучаят. А скуката води до лоши решения. В школата се събират момичета и момчета на различни възрастни (предимно ученици и студенти), които обичат да танцуват, да се забавляват, да творят.

Тук те се подготвят и за много неща от живота на възрастните. Държим на дисциплината, на отговорността, на концентрацията по време на репетиция. Тъй като самата аз вярвам, че трябва да даваш най-доброто от себе си, за да получиш най-доброто, винаги ги поощрявам да правят същото, когато са в залата. Държим преподаването да се случва правилно, реално човекът срещу теб наистина да се научи да танцува. Да отнесе нещо със себе си и вкъщи.

VS DANCE - Ние сме танцово общество от талантливи и позитивни млади хора. С танц и усмивка градим бъдещето си, стремим се да развиваме танцовата култура сред подрастващите и в родния шоубизнес. Нашата собствена фирмена зала - Залата VS DANCE, която е една от най-модерните и просторни зали в София, е профилирана за улични и съвременни танци. Тук се обучават новите таланти на VS - за шоубизнес, състезатели, хореографи и артисти. Преподавателите от VS DANCE са едни от най-популярните и установени имена в българската танцова култура. Те често са канени за съдии на редица хип-хоп мероприятия и като лектори на семинари и мероприятия като ОnFest, Fanta Dance Festival Sofia Dance Week и други. Подкрепяйки младите, VS осигурява път на развитие и на своите ученици. Най-изявените и постоянни таланти биват повишавани в танцьори от главния състав на VS DANCE, а други стават и преподаватели! Стиловете, в които работим са Hip-Hop, Popping, Waacking, House Dance, Dancehall, Breaking, Ladies Style, Hip-Hop for Kids и др.

Създатели на танцовия късометражен филм VS DAY и на танцовия спектакъл VS LIFE .

Екипът на VS е работил с артисти като Snoop Dogg, Rick Ross, Веси Бонева, Марина Кискинова, Дороти Такева, Аlex P, Camorata, T.H.A., 100 Kila, Santra, Куц и Клец, Графа, Spens, Марина, Део, Солео, Big Sha, Gegata, Rudi, Duli, Muden и Kukushev и др. Поканени са и от баскетболния състав на Левски и Отборът ни по Американски футбол "Софийските мечки" за мажоретен състав. Официален DANCE TEAM на БМВ Клуб България. Участия в рекламни клипове на Coca Cola, Adidas, Kamenitza, Pepsi, Мтел и други. Членовете на екипа са канени като авторитети в редица предавания, може да видите техни интервюта в редица онлайн списания и медии, свързани с хип-хоп и танцовата култура като цяло и не само.

Други школи по street dance в София

 
Танцово училище Дъга Тийм

Танцов комплекс „Дъга тийм“ е създаден през месец януари 2015 г. от многократната ...още

 
Prima Dance Studio

За всички, които искат да се докоснат до магията на танца. В залата се провеждат часове по балет ...още

 
X-Energy Crew

Групата X- ЕNЕRGY е основана през 1999 г. в София, България. Идеята се заражда от Димитър Димитров ...още

 
Fusion Academy

Иновативно преподаване и креативно учене Fusion Academy е частна академия, предлагаща ...още

 
Танцово студио Dance Relations

В студио за модерни танци Dance Relations, всеки независимо от уменията и възрастта си, може да ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft