VECTRA BE ACTIVE

arts_blue_line
парти клубове  > парти  > Варна
представяне grey_line

Екипът на Vectra Be Active Entertainment знае, че денят, в който се е родило Вашето дете е един от най-важните празници за семейството Ви. За това Ви предлагаме да организираме Вашето празненство и да превърнем рождения ден на малчугана Ви в една незабравима приказка!

Нашите опитни едтски аниматори ще се превъплатят във всеки от героите, които децата обичат. Предлагаме Ви няколко варианта, които през годините са се утвърдили като най-актуални сред малките ни приятели.

Ако изберете клоунско парти ще Ви зарадваме с най-веселите клоуни във Варна! Те ще забавляват децата с различни весели игри, ще им подарят най-интересните фигурки от балони и ще водят детска дискотека, след която малките смехурковци ще танцуват седмици наред на любимите си песни!

По време на пиратското парти рождения ден на детето Ви се превръща в незабравим купон, пълен с разбойници от океана. Участие взимат всички деца! Преоблечени като пътешественици ще преминат през забавни игри и изпитания за да стигнат до голямото съкровище. Със сигурност дълго време след това вълнуващо преживяване пиратскаат треска ще остане както за детето Ви, така и за Вас и неговите приятели.

Индианското парти е чудесен избор за рождения ден на Вашето съкровище! Празненството е изпълнено с изненади, подаръци и разбира се – много индианци! Различни тематични дни, подготвени от нашите аниматори, креативност за изработката на детайлите по костюмите, с които ще облечем всички деца и силни емоции ще разтърсят празника на детето Ви!

Екипът на Vectra Be Active Entertainment е опитен, креативен и отдаден на идеята да превърне всеки ден в празник, а празниците в незабравими спомени!

Можете да ни се доверите както за цялостната организация на рождения ден на детето Ви, така и за акцентирано участие на нашите аниматори в празника.Предлагаме Ви пълната гама от услуги, нужни за протичането на празника:

Избор на заведение
Анимационна програма
Костюми за децата
Декорация
Торта
Фотограф и видео заснемане
Покани
Озвучаване
Поднасяне на торта от клоун

Можете да ни потърсите за всичко! А ние Ви гарантираме професионално отношение и незабравим купон!

Други парти в Варна

 
Фън парк Двете кули

ИГРИ И ЗАБАВЛЕНИЯ ВЪВ ФЪН ПАРК ДВЕТЕ КУЛИ Тук ще прекарате незабравими часове в много игри и ...още

 
ВЕТРОХОДЕН КОРAБ PINTA VARNA

ВЕТРОХОДЕН КОРAБ PINTA VARNA Различното място за Вашия празник! Подарете приключение за ...още

 
Пони парти в Пониленд

Пониленд предлага нестандартен и незабравим начин да отпразнувате празника на вашия малчуган в ...още

 
Парти Център Вега

Екипа на „Парти център Вега„ се занимава с организиране на събития от 1993 година и ...още

 
Детски клуб "Безброй Слънца"

Детски рожден ден в клуба - 60 лв. Клубът може да се наема за детски рожден ден - 2 часа. ...още

© 2017 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft