iwoman.bg семейство

 
Как да организираме рожден ден на тийнейджър

Вече сте организирали детско парти толкова пъти, без да споменаваме на колко партита сте били гости. Не Ви хрумва нищо оригинално и различно, с което да зарадвате и изненадате Вашето пораснало дете. Всички изпробвани места и варианти му се виждат бебешки и досадни.

За повече информация можете да разгледате официалния сайт на Парти агенция KinetoFUN-www.kinetofun.com

Тийн парти с ди джей и аниматори за  10-14 год.

Най-важното нещо при организирането на тийнейджърско парти е танците, игрите и забавленията да бъдат съобразени с тази деликатна възраст и в никакъв случай да не оставят усещане в децата, че са  за по-малки от тях. В противен случай е много вероятно и без това трудните за отпускане хлапета, да не се забавляват по време на цялото парти. За предпочитане е в тази възраст партито да е организирано от аниматори, които едновременно да ги забавляват и да ги наглеждат, тъй като те все още не умеят да се организират сами. Страхотна идея е на купона да има и ди джей, за да се има фон от модерна музика.

Място на парти

Досегашният ни опит показва, че е най-подходящо празненството да се организира в заведение, чиято атмосфера предразполага към купон и танци. В повечето заведения не се изисква наем на зала за провеждане на парти, а само се заплаща консумацията. От това число изключваме детските клубчета. Освен, ако нямат специална зала за тийн празненство, те са подходящи предимно за най-малките деца. Партито може да се проведе и у дома, като това в много случай е успешен вариант, особено когато има помещение, което е достатъчно просторно, за да могат децата спокойно да играят и танцуват .

Препоръчваме то да се проведе следобедно време, като за начален час е подходящ -17 или 18 часа.

Гости

Най-добре е празненството да бъде смесено, да има и  момичета и  момчета. При тази комбинация винаги може да се създаде закачка. Спорът момичета срещу момчета може да бъде начало на много игри и предизвикателства, които да наелектризират атмосферата и „ разчупват леда”. Много често обаче  преобладат сред гостите повече момчета или повече момичета. При „момчешко” тийн парти е хубаво да има повече съзтезателни игри и като цяло партито да е по-спортно ориентирано. При „момичешко” за  предпочитане е да преобладават танците и музикалните състезания. Но всичко зависи от индивидуалността на самите деца и ето защо е изключително важен подходът на самия аниматор (нещо, на което ние държим много). От неговият избор на песни, танци и игри съобразен с конкректните деца зависи цялостното настроение на парито.

Ако „родителското тяло” е на близо и ги наблюдава, тийнейджърите се притесняват още повече. Хубаво е компанията на родителите да е малко по-встрани от тийн купона, за да им остави достатъчно пространство да се отпуснат.

Специални ефекти

Тийнейжърите много се впечатляват от специални ефекти: конфети, детско шампанско бенгалски огън, фонтани за торта, пушек машина и др. И наистина какво е едно парти без блясък и искри?

Купон с ди джей 14-18 годишни

Дори и събрани вкъщи на купон, може да изненадате тийнейджърите с професионален ди джей, който ще направи незабравим празник и ще изпълнява всякакви музикални желания и ще провокира децата да танцуват.

„Женско парти” вкъщи

Торта

Може дори да ги оставите  сами да си направят тортата (ако купонът е вкъщи). Ето и една лесна рецепта. Продукти: сметана, захар, бишкоти и компот от праскови. Бишкотите се потапят в компота. Подреждат се един ред бишкоти, после ред праскови и отгоре се слага сметаната ( предварително разбита със захар). Отгоре се повтаря още веднъж -ред бишкоти леко потопени в компот, праскови и сметана. Може да се декорира с плодове и шоколадов топинг.

Още интересни парти предложения можете да намерите на: www.kinetofun.com

 
КАК ПОЧИВКАТА С ДЕЦАТА ДА НЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ИСТИНСКИ КОШМАР?

В разгара на летния сезон всяко семейство се готви за своята годишна отпуска, а и за така ...още

 
Как децата да ядат повече зеленчуци

Няма смисъл да отричаме – децата не обичат зеленчуци. Но всички знаем колко са полезни за ...още

 
Oт детските караници има и полза

Ако деца се карат за дистанционното, последното парче пица или достъпа до автомобила на баща си, ...още

 
С деца на почивка - ето как да се подготвите

Да пътуваш и да почиваш с малко дете може да се окаже изключително сложно. Нещото, с което трябва ...още

 
Как да прекарваш повече време с децата си

Една от най-трудните задачи на майчинството е да откриеш баланса между работата си, времето, ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft