Summer Camp - Art Attack в Toddlers Academy Sofia

arts_blue_line
лагери  > градски  > София
представяне grey_line

Бабите разглезват, компютърните игри и телевизията са истинско проклятие за мислещите родители, детските градини не работят...отново сте изправени преди дилемата: Как да подаря едно незабравимо лято на малкото си съкровище? Нека то бъде забавно, съдържателно и образователно със Summer Camp - Art Attack в Toddlers Academy Sofia – за деца от 3 до 7 годишна възраст.

Занятията ще се провеждат всеки ден от понеделник до петък (вкл.) от 10:00 - 12:30 часа

Начало на занятията: 30 Юли, Край на занятията: 31 Август 2012 г.

Всеки ден темата на учебните занятия ще бъде различна и няма са повтаря в рамките на лятното училище

За Summer Camp

Задачата на лятното училище е да предостави активно, образователно и забавно преживяване на вашето дете по време на ваканцията. Програмата на Toddlers Academy Sofia  цели да стимулира децата както физически, така и интелектуално в защитена и  забавна среда, чрез ангажирането им в разнообразен набор от интересни дейности.

Детето Ви ще придобие самочуствие, ще усвои лични умения и ще открие удоволствието от ученето. Нека децата Ви открият потенциала, който не знаят, че притежават.

Летни Занимания:

Изкуства ( рисуване, пеене, танцуване, моделиране)

Изкуството е важен начин на себеизразяване. Давайки възможност на децата да изразяват идеите и мислите си свободно, не само освобождава тяхната творческа мисъл, но и повишава тяхното самочуствие. Всъщност прилагането на художествено/артистично обучение в образователния процес, помага много на децата да развият в себе си усещането за красота и естетичност.

В Art Attack Summer Camp децата се научават да изразяват себе си по различен начин - не само чрез думи. Те имат възможността да изпеят, нарисуват, изтанцуват и скулпторират чуствата си.

Езици

Изучаването на 2ри език повишава познавателното развитие при децата. Според най-новите изследвания запознаването с втори език трябва да започне още от 3 годишна възраст. Предимството на малките ученици е, че те имат способността да имитират безпогрешно интонацията и произношението на чуждия език. Според учените изучаването на 2ри език подобрява критичното мислене, креативността и гъвкавостта на мисълта.

Библиотека

TV и електронните игри отдалечиха децата от четенето на книги. Art Attack Summer Camp ще върне четенето обратно в живота им или ще ги запознае с удоволствието от него. Навикът за четене на книги не само подобрява съсредочеността и запаса от думи, но също и позволява на читателя да се потопи в други светове и култури.

Всеки ден часовете ще започват с 5 минути Брейн Джим и медитация с тиха и приятна музика за фон, което има за цел да пренесе децата в спокойна атмосфера и да освободи съзнанието им.

В програмата са включени още:

  • Готвене
  • Моделиране с глина
  • Забавни игри
  • Фокуси и Магическо Шоу
  • Съвети за подобряване на външния вид и самочувствие
  • Изработване на бижута
  • Карнавал с костюми
  • Опаковане на подаръци
  • И още много повече

Toddler s Academy Sofia е целодневен детски образователен център за деца от 2 до 6 годишна възраст с разширено преподаване на английски език, разположен в центъра на София и официален филиал на British Council.

Други градски лагери в София

 
Приключенски арт лагер с Танцувално студио "КА-Денс"

"Играта" е приключенски арт лагер за деца на Танцувално студио "КА-Денс" и ...още

 
Градски скаутски лагери

ГРАДСКИ ДЕТСКИ ЛАГЕРИ „СЛЪНЦЕ В МОЯТА РАНИЦА” 2014 - ЕДНО ЛЯТНО ВЪЛШЕБСТВО ОТ ...още

 
Детски лагер “Звезден отбор” 2017 – Академия Юнити

ДЕТСКИ ЛАГЕР “ЗВЕЗДЕН ОТБОР” 2017 Всяка година Юнити Академия организира ...още

 
Лятна академия към Детската академия на науките, изкуствата и спорта

Заниманията са съобразени с държавните образователни изисквания на МОН, но имат надграждащ ...още

 
Детски лагер по изкуствата и спорта

Лагер по изкуствата и спорта за деца 6-13г., организиран от СО Район "Студентски", ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft