новини и събития

30
Ноември
Mузикална занималня Music Circle

Съботната музикална занималня Music Circle започва на 30.11.2013г.:

- Всяка събота от 10:00ч. до 13:00ч.;
- За деца от 3 до 7-годишна възраст;
- 8 лв. на час, а ако се запишете предварително получавате 1 час безплатно;
- За записване: d.brankova@modo.bg или 0894760154;
- ул. “Шандор Петьофи” №55, гр. София (до НДК, до ул. “Цар Асен”)

Какво е Music Circle?
Music Circle Kids е прекрасен начин децата ви да прекарат част от свободното си време, като развиват своите творчески и артистични способности и откриват нови начини за себеизразяване чрез различни музикални игри за деца. Не е нужно изобщо някога да са се докосвали до музикален инструмент или да имат каквато и да било предварителна подготовка, за да участват в Music Circle. Музикалните инструменти, които използваме в тези групи, са лесни за употреба – те са конструирани така, че всеки може веднага да засвири на тях с приятен звук, без преди това да е ходил на уроци. Също така се надяваме, че след едно толкова лесно, забавно и красиво докосване до музиката от ранна възраст някои от малчуганите ще могат да се насочат към подходящ за тях инструмент или ще открият своето полезно хоби.

Кой води Music Circle?
Tsveti Цветина Панайотова придобива бакалавърска степен по специалност цигулка в ‘’Guildhall School of Music and Drama’’ (Лондон) и Национална музикална академия „Панчо Владигеров“. Носител е на първи награди и звание „лауреат“ от международни и национални конкурси,
както и на няколко стипендии за майсторски класове под ръководството на изтъкнати професори. Има множество концертни турнета в България и чужбина като солист-инструменталист и камерен изпълнител.
През 2013 г. завършва магистърска програма по музикотерапия в НМА „П.Владигеров“. Преминала е два квалификационни курса по музикотерапия при Изабел Кустер (Швейцария), семинар по евритмия и семинар за музикотерапевтична работа с пациенти в кома.
От 2010 г. се включва активно като доброволец в социално-рехабилитационни дейности на УМБАЛ „Александровска“, където понастоящем води редовните групови и индивидуални сесии по музикотерапия в клиниката по психиатрия. Работи ентусиазирано за подпомагане дейността на лекарския екип в областта на психосоциалната рехабилитация на пациенти с различни заболявания.
През последните 10 години, освен като концертиращ цигулар, Цветина придобива опит и в работата с деца и възрастни като преподавател, музикотерапевт, организатор и водещ на музикални събития с тиймбилдинг насоченост.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft