новини и събития

Dorabg - книжки за деца и техните родители

Издателство „Колибри“ стартира www.dora.bg, функционална интернет страница със съдържание, адресирано към невръстните читатели и техните родители! Ясната структура на сайта позволява бърза ориентация и облекчава процеса на онлайн пазаруване.

Каталогът на www.dora.bg съдържа едни от най-популярните и обичани детски заглавия през последните десетилетия: поредицата книжки за невинния пакостник Никола̀ и неговите колоритни съученици, подбрани издания от нашумялата серия за Дора Изследователката, вдъхновила името на сайта, интригуващите приключения на Хълцук, подписани от Кресида Коуел, и прелестните книжки за принцесите от Клуба на короната. Децата имат достъп и до уникалните албуми и енциклопедии Larousse, до сборници с класически детски приказки, красиви пъзели и разнообразни тетрадки за оцветяване.

Мисията на www.dora.bg е да радва малчуганите, но и да помага на техните родители, настойници и учители в процеса на възпитание и обучение – страницата лансира богатия опит на утвърдени професионалисти в сферата на педагогиката, психотерапията и семейното консултиране като Стив Бидълф, д-р Томас Гордън, Франсоаз Долто, Мириам Сежер, Найджел Лата и д-р Фицхю Додсън.

Заглавията от поредицата в помощ на родителите и детските книжки на издателство „Колибри“ се отличават с качество на съдържанието, привлекателен дизайн и балансирани цени. Много от четивата са одобрени от МОН като подходящи за обучение и развлекателни дейности в български детски градини.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft