новини и събития

Dance Academy открива танцовия сезон с нови танци и нови групи

Dance Academy - Танцово училище за малки и големи любители на танца стартира новия си танцов сезон. С много танци и забавления  академията е готова да посрещне всеки, който е привлечен от хубавата музика, купона и запознанство с нови приятели. За новия танцов сезон, академията с удоволствие ви предлага West Coast Swing – най-новото им попълнение в танцовата палитра, която имат.

West Coast Swing идва от Калифорния, където се танцу на суинг и блус музика. През годините този стил се е променил много и в наши дни хората го танцуват не само на блус, но също така и на съвременните ритми като R’n B, поп или хип-хоп. Това го прави интересен за много двойки, защото те могат да използват различни стилове музика, според техния вкус. Налице е огромно количество възможности за вариации на стъпките, практически неограничени движения и взаимодействие с партньора. Воденето и следването са от съществено значение и създава качества нужни за всеки танц в двойка. Усещането и интерпретацията на музиката в двойка прави този танц много интересен и ви дава различни възможности за всяка песен.

Всеки петък- 20.30 часа и неделя- 19.30 часа в Dance Academy ( зала Фестивална). Групите за начинаещи очакват новите си попълнения. Станете част от голямото семейство на Dance Academy!

За повече информация: www.danceacademy.bg или на тел 0895/745 800, 0893/ 606 497

За новия танцов сезон, Dance Academy търси и нови попълнения за програмата „Student Team“. Това е програма за обучение насочена към любители на танца, с желание за по- бързо и качествено развитие и участие на различни фестивали, конкурси и сценично танцуване. Програмата стартира през 2011 година и бързо набира скорост. Днес академията подготвя Student Team в няколко стила: Street Dance, Латино танци, Народни танци.

Всички отбори се подготвят под специална програма с по-интензивна подготовка, като часовете за това са повече от колкото в стандартните групи. Основното в тези групи е създаване на хореографии със състезателен характер обработени музикално и технически за по- голяма ефектност. Обучение върху сценичното присъствие е част от заложената програма целящо създаване на най- добрите танцьори. Инструкторите, които работят със Student Team са наложени с много голям опит в екипа на Dance Academy.

Ако си любител на танци, вече си напреднал, готов си да тренираш усилено по три пъти на седмица без да пропускаш, както и да имаш достатъчно кураж да излезеш на сцената и да танцуваш пред публика, то си попаднал на точното място. Пиши на e-mail: danceacademy.bg@gmail.com или ни се обади на тел. 0893/606 497 и ние ще те присъединим към звездния  отбор на Dance Academy, там където тръпката от танца е ежедневие!

Източник на информацията: bgdancer.info

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft