новини и събития

16
Ноември
Шоу кухня за деца Вкусно с Ола

Зарадвайте Вашите малчугани с незабравимо преживяване, като посетите заедно с тях: Шоу кухня за деца „Вкусно с Ола“. Това е поредица от образователни събития, реализирани от верига заведения Ola Taste of MED  и  насочени към най- малките. По забавен и интересен начин децата участват в приготвянето на ястията, сами си режат зеленчуците, след това опитват и от произведенията си, убеждавайки се, че здравословните ястия могат да бъдат и вкусни, а готвенето един увлекателен процес.

Питателното и балансирано меню е съществено за здравето, без значение от възрастта. Ограничаването от любимите храни при малките не е лесно, пък и не е съвсем наложително. По-важно е  подрастващите да се научат да преценяват сами кое е добро за тях, да са запознати с качеството на храната и да могат да балансират между т.нар. fast food и питателната храна.

Съвети и хитрини за вкусни ястия по време на събитието ще даде главният готвач на Ola Taste of MED- Иванка Георгиева. Тя е специалист в готвенето с деца и ще покаже  на най-малките, как да сътворят, сами нещичко за хапване – бързо и вкусно, но най-вече здравословно. Малчуганите  ще бъдат изненадани с много вкусотии и награди, а за тяхното настроение ще се погрижи неповторимият аниматор Чочо.

Усмивките и приятните емоции са гарантирани. Такса за участие в събитието не се заплаща.

Забавлението започва в 15:00ч., на 16.11.(събота) в Bulgaria Mall, етаж 3, пред заведение Ола. Достъпът е безплатен, а ако искате вашето хлапе, да се включи в готварската магия, нужно е само да го регистрирате в интернет на адрес: www.ola-bg.com. Шоуто е подходящо за деца от 4 до 11 години.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft