новини и събития

Умна ваканция в Музейко през лято18

Това лято Музейко посреща деца от 7 до 11 години за една още по-щура и безкрайно любопитна лятна ваканционна програма, изпълнена с научни работилници, творчески ателиета, спортни дейности и игри на открито.

 

Кога?
юни
04-08.06.2018 г. | 11-15.06.2018 г. | 18-22.06.2018 г.

юли
02-06.07.2018 г. | 09-13.07.2018 г. | 16-20.07.2018 г.

август
30.07-03.08.2018 г. | 06-10.08.2018 г.

 

3 ваканционни програми, от които да изберете за своето дете:

 

Целодневна група на български език

Понеделник-Петък

09:00 - 17:00 часа

Цена за седмица, на дете: 250 лева

Умната лятна ваканция в Музейко разкрива на младите изследователи цели нови светове на науката и изкуството под формата на 5 различни тематични дни всяка седмица: Ден на птиците, на дърветата, на Земята, на животните, на небето. Уникалността на Умна ваканция в Музейко е в различните авторски формати, разработени от учени, творци и педагози.

По време на тази програма децата всеки ден ще участват в научна работилница (НР) и творческо ателие (ТА) (включително по кермика), ще играят из Музейко, а сме предвидили и разходки на Витоша, в Зоопарка и на други стимулиращи детската радост и любопитство места. Предимно на открито, защото лятото е за игра навън и много нови приятелства! Ще има спортни игри, а през юни и юли дори роботика!

По време на работилницата с роботи, децата "пътешестват" из Слънчевата система, конструират и програмират свои "космически кораби" (LEGO роботи). Ще се запознаят с основните инструкции за движение на роботите и ще изпълняват забавни задачи върху специално подготвено космическо поле. Накратко, ще си говорим за Слънчевата система, роботика и програмиране по интересен и забавен начин.

 

Записаните в тази група имат възможност да заявят топъл обяд + две междинни закуски от кафетерията на Музейко на цена 8 лева на ден, за дете.

 

Полудневна група на български език

Понеделник-Петък

09:00 - 13:00 часа

Цена за седмица, на дете: 130 лева

Един половин ден мечта, прекаран в Музейко с много нови приятели и вдъхновяващи нови знания за света около нас. Всеки ден научна работилница, творческо ателие и друг вид любопитна забава за малки откриватели, също както в целодневната програма, до обяд и без включени допълнителните спортни занимания.

 

Полудневна група на английски език

Понеделник-Петък

09:00 - 13:00 часа

Цена за седмица, на дете: 180 лева

 

Всеки ден специално разработени на английски език разнообразни научни работилници и творчески ателиета. Учени, творци и педагози разработиха три основни теми, през които децата ще навлязат в дебрите на науката и изкуството: Океани, Космос и Човекоподобни.

Тази програма ще заплени децата с нови знания за света, предадени чрез увлекателни митове, приказки и приложни дейности. Също щура игра на открито и закрито в Музейко.

Задължително условие за записване: ниво B1 по международната езикова рамка, писмено и говоримо, защото програмата е изцяло на английски език.

 

Записване по следните начини:

 

1. На място като попълните заявка. Плащането може да осъществите на касата в Музейко или по банков път.

2. По електронен път като попълните и изпратите Заявката (която ще откриете под този текст) на адрес edu@muzeiko.bg. До 3 работни дни ще върнем потвърдителен имейл. Плащането се извършва в рамките на 3 работни дни от получаване на потвърждението.

Непосредствено преди старта на програмата можете да включите детето си, ако има свободни места за желаната от Вас седмица.

Програмите ще се проведат в групи до 12 деца.

 

* Поради висок интерес от страна на малки умници и родители, продължителността, за която може да се запише едно дете е 2 седмици.

* Отстъпка от цената: за притежатели на активни карти за Музейко (5%) и за записване на второ дете от семейството (10%). Не се комбинира с други промоции и отстъпки.

 

Ако имате въпроси, свържете се с нас:

02/ 902 00 00 от 9:00 до 18:00 часа

edu@muzeiko.bg

ЗАЯВКА ЗА ЗАПИСВАНЕ И ОБЩИ ПРАВИЛА

 
Деца правят шлемове и щитове в музейната работилница в Кюстендил

За четвърта поредна година в музейния детски кът в Регионалния исторически музей в Кюстендил, ...още

 
Да си направим Морски фенер

Лято, слънце, море и естествено множество мидички, рапанчета , пясък. Колко много идеи за ...още

 
Да си направим Разделител за книжки

Лятото е време и за чете на всички книжки, които са ни дали по списък от училище, или просто ни ...още

 
Как да си направим слайм

Вече има много различни „рецепти” как да си направим слайм. Коя обаче е оригиналната ...още

 
Да си направим Сладкиши за деня на Шоколада

Няма как да отпразнуваме Европейския ден на Шоколада по подобаващо от това да си направим ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft