новини и събития

Умна ваканция в Музейко през лято18

Това лято Музейко посреща деца от 7 до 11 години за една още по-щура и безкрайно любопитна лятна ваканционна програма, изпълнена с научни работилници, творчески ателиета, спортни дейности и игри на открито.

 

Кога?
юни
04-08.06.2018 г. | 11-15.06.2018 г. | 18-22.06.2018 г.

юли
02-06.07.2018 г. | 09-13.07.2018 г. | 16-20.07.2018 г.

август
30.07-03.08.2018 г. | 06-10.08.2018 г.

 

3 ваканционни програми, от които да изберете за своето дете:

 

Целодневна група на български език

Понеделник-Петък

09:00 - 17:00 часа

Цена за седмица, на дете: 250 лева

Умната лятна ваканция в Музейко разкрива на младите изследователи цели нови светове на науката и изкуството под формата на 5 различни тематични дни всяка седмица: Ден на птиците, на дърветата, на Земята, на животните, на небето. Уникалността на Умна ваканция в Музейко е в различните авторски формати, разработени от учени, творци и педагози.

По време на тази програма децата всеки ден ще участват в научна работилница (НР) и творческо ателие (ТА) (включително по кермика), ще играят из Музейко, а сме предвидили и разходки на Витоша, в Зоопарка и на други стимулиращи детската радост и любопитство места. Предимно на открито, защото лятото е за игра навън и много нови приятелства! Ще има спортни игри, а през юни и юли дори роботика!

По време на работилницата с роботи, децата "пътешестват" из Слънчевата система, конструират и програмират свои "космически кораби" (LEGO роботи). Ще се запознаят с основните инструкции за движение на роботите и ще изпълняват забавни задачи върху специално подготвено космическо поле. Накратко, ще си говорим за Слънчевата система, роботика и програмиране по интересен и забавен начин.

 

Записаните в тази група имат възможност да заявят топъл обяд + две междинни закуски от кафетерията на Музейко на цена 8 лева на ден, за дете.

 

Полудневна група на български език

Понеделник-Петък

09:00 - 13:00 часа

Цена за седмица, на дете: 130 лева

Един половин ден мечта, прекаран в Музейко с много нови приятели и вдъхновяващи нови знания за света около нас. Всеки ден научна работилница, творческо ателие и друг вид любопитна забава за малки откриватели, също както в целодневната програма, до обяд и без включени допълнителните спортни занимания.

 

Полудневна група на английски език

Понеделник-Петък

09:00 - 13:00 часа

Цена за седмица, на дете: 180 лева

 

Всеки ден специално разработени на английски език разнообразни научни работилници и творчески ателиета. Учени, творци и педагози разработиха три основни теми, през които децата ще навлязат в дебрите на науката и изкуството: Океани, Космос и Човекоподобни.

Тази програма ще заплени децата с нови знания за света, предадени чрез увлекателни митове, приказки и приложни дейности. Също щура игра на открито и закрито в Музейко.

Задължително условие за записване: ниво B1 по международната езикова рамка, писмено и говоримо, защото програмата е изцяло на английски език.

 

Записване по следните начини:

 

1. На място като попълните заявка. Плащането може да осъществите на касата в Музейко или по банков път.

2. По електронен път като попълните и изпратите Заявката (която ще откриете под този текст) на адрес edu@muzeiko.bg. До 3 работни дни ще върнем потвърдителен имейл. Плащането се извършва в рамките на 3 работни дни от получаване на потвърждението.

Непосредствено преди старта на програмата можете да включите детето си, ако има свободни места за желаната от Вас седмица.

Програмите ще се проведат в групи до 12 деца.

 

* Поради висок интерес от страна на малки умници и родители, продължителността, за която може да се запише едно дете е 2 седмици.

* Отстъпка от цената: за притежатели на активни карти за Музейко (5%) и за записване на второ дете от семейството (10%). Не се комбинира с други промоции и отстъпки.

 

Ако имате въпроси, свържете се с нас:

02/ 902 00 00 от 9:00 до 18:00 часа

edu@muzeiko.bg

ЗАЯВКА ЗА ЗАПИСВАНЕ И ОБЩИ ПРАВИЛА

 
Мартенички

Много скоро Баба Марта ще почука на вратата ни. Вече сме в очакване и готови да си направим ...още

 
Музейни турове в Квадрат 500

Постоянната експозиция на Националната галерия представя най-значимите образци на българското ...още

 
ОБРАЗОВАТЕЛНА ПРОГРАМА ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ РАЗКАЗВА ЗА ДЕЛОТО НА АПОСТОЛА

Националният военноисторически музей (НВИМ) ще отбележи годишнината от обесването на Левски с ...още

 
ЗАПОЗНАЙ СЕ С АЛФОНС МУХА

Програма за деца от 6 до 12 години Отдел „Образователни програми“ на ...още

 
Детска работилничка за Мартенички

Да се приготвим да посрещнем Баба Марта с няколко страхотни идеи за мартенички. На 23 февруари ще ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft