новини и събития

25
Януари
Творческа събота сутрин с бонбонени букети в Trinity Kids

Предстоящата "Творческа събота сутрин", организирана на 25 януари 2014 г. в Trinity Kids, ще бъде посветена на красивите бонбонени букети, топлите плодовите мебли от сметана, планините, низините и реките на България. Ето и програмата, която сме подготвили за ателиетата, включени в нея:

  • от 09:00 до 10:00 часа в ателие по приложни изкуства с децата ще изработим красиви букети от бонбони и декоративна хартия;
  • от 10:00 до 11:00 часа в ателие "100 грама вкусотийки" с малките кулинари ще приготвим вкусни сметанови мелби с плодове в цветовете на дъгата;
  • от 11:00 до 12:00 часа в ателие по изобразително изкуство смело ще се гмурнем в географията и ще творим върху контурни карти на България. Върху тях децата ще изрисуват с различни цветове планините, низините, реките и морето, ще научат техните имена и любопитни факти от родната география.

Всички необходими материали за изброените занимания са осигурени от нас и ще бъдат предоставени на детето Ви на място в Trinity Kids.

Записвания:
Крайният срок за записване е до 17:00 часа на 24 януари 2014 година (петък). Можете да запишете детето си само за предпочитаното от него занимание или за всички, включени в програмата на "Творческата събота сутрин".

Цената на всяко едно занимание е 6 лв., като то е с продължителност 1 час.

Обръщаме се към вас с молба, ако желаете да включите детето си в нашата "Творческа събота сутрин", да направите записване на e-mail: trinitykids.bg@gmail.com или на тел: 088 411 3980, като уточните в кое/кои занимание/занимания желаете то да участва.

Заниманията са подходящи за деца над 4-годишна възраст. По-малките могат да се потопят в игри и да използват услугата почасова грижа.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft