новини и събития

Суинг за най-малките

С радост ви съобщаваме, че организаторите на Vintage Festival – Сентиментал Суингърс, онлайн порталът Rockabilly.bg, съвместно с Kids.Програмата и сдружение  Прегърни ме се обединяват около благородната идея да донесат радост на деца от български социални институции.

Събитието:
На 30 ноември, събота от 14:00 в залата на Lindyhop.bg (бул. Александър Стамболийски 50) професионални танцьори ще потопят децата в атмосферата на 40-те и 50-те години с много танци и музика в специално детско ателие в рамките на фестивала. Домакините на тази среща се надяват да подарят едно по-различно и запомнящо се преживяване на децата от Социален учебно-професионален център Княз Борис I и Дом за деца лишени от родителска грижа Проф. Асен Златаров, които ще бъдат гости на ателието. Разбира се, всички останали хлапета, желаещи да се включат в ателието, също са добре дошли.

Трио Сентиментал Суингърс, което ще отбележи третия си рожден ден с концерт в първата вечер на Vintage Festival, ще вземе активно участие в детското танцово ателие в събота. Рони, Деси и Вера ще се запознаят с децата, ще се снимат и танцуват с тях.

За Vintage Festival
Vintage Festival ще завладее винтидж феновете в София на 29 и 30 ноември, съответно в Sofia Live Club и Mixtape 5. В първата вечер, озаглавена Swing The Birthday: Back to the 40s, Сентиментал Суингърс, заедно Михаил Йосифов секстет ще представят и новия си сингъл Циганско лято с шумен купон, подгрян от диджей сета на The Smugglers Collective. В партито ще вземат участие и професионалистите от Lindyhop.bg .

Вторият ден на феста пък ще изкуши посетителите на клуб Mixtape 5 с истински винтидж емоции – от базар с изделия и предмети в духа на ретро естетиката и прожекция на филм, посветен на легендарния татуист Sailor Jerry, през демонстрация на бръснене с класически бръснач, до уъркшопи по pin-up грим и рокабили джайв…

Специалнo за събитието от Англия и Гърция пристигат рокабили групите Breathles и The Rocker Covers, които ще предложат комбинация от кавъри на известни парчета и авторска музика.

Цени на билетите:
Ден 1:

  • 9лв предварителна продажба в мрежата на Eventim
  • 12лв на място в Sofia Live Club

Ден 2:

  • 15лв предварителна продажба в мрежата на Eventim
  • 18лв на място в club Mixtape 5

Комбиниран билет Ден 1 и Ден 2:

  • 20лв предварителна продажба в мрежата на Eventim
  • 25лв на място в Sofia Live Club

Източник: http://kids.programata.bg

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft