новини и събития

15
Април
Световно изявени хореографи на лов за таланти в България

Танцьор от MTV-предаването Fashionably Loud (Крисчън вон Хауръд), звезда от Бродуей (Маркъс Галанте), финалистка от прослушване на Лейди Гага (Андреа Бър), балетист от една от най-добри танцови компании зад океана (Никълъс Аде) и преподавател по тай масаж с 20-годишен опит (Дебра Робинсън) ще бъдат в България от Цветница до Великден за "Танцовата работилница 2012" (Dance It! 2012), която ще се проведе в Музикалния театър и в Дерида Денс Център. Те ще изберат стипендианти сред най-талантливите участници за интензивно лятно обучение в известни американски танцови училища и компании.

"Танцова работилница" е международен културен проект на Фондация "Танцово изкуство -Илиев" и се осъществява основно с подкрепата на Фондация "Америка за България". Посолството на САЩ в България осигурява 2 допълнителни стипендии за участие в работилницата за млади таланти в неравностойно положение.

През интензивната творческа седмица на "Танцова работилница 2012" младите български танцьори ще имат възможността да усвоят специални танцови техники в 5-те различни стила: балет - стил Баланчин, бродуейски джаз, модерен танц, хип-хоп и характерен танц. Те ще творят заедно със звездите и ще разработят нов репертоар, който ще бъде показан само веднъж на голям Великденски танцов спектакъл на сцената на Музикалния театър на 15 април 2012г.

На финалния спектакъл ще участват и специално поканени звезди, сред които успешната млада българска балерина Николина Карагеоргиева (Balletto del Sud, Италия). Тя е стипендиант от първото издание на "Танцова работилница" през 2008 г. След изтичането на 6-седмичното обучение в САЩ, стажът й е удължен с близо година по покана на Ballet Chicago, в който в последствие става и помощник преподавател на Петър Илиев.

Тук можете да намерите график на класовете: http://ilievdance.org/?page_id=810&lang=BG

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft