новини и събития

15
Април
Световно изявени хореографи на лов за таланти в България

Танцьор от MTV-предаването Fashionably Loud (Крисчън вон Хауръд), звезда от Бродуей (Маркъс Галанте), финалистка от прослушване на Лейди Гага (Андреа Бър), балетист от една от най-добри танцови компании зад океана (Никълъс Аде) и преподавател по тай масаж с 20-годишен опит (Дебра Робинсън) ще бъдат в България от Цветница до Великден за "Танцовата работилница 2012" (Dance It! 2012), която ще се проведе в Музикалния театър и в Дерида Денс Център. Те ще изберат стипендианти сред най-талантливите участници за интензивно лятно обучение в известни американски танцови училища и компании.

"Танцова работилница" е международен културен проект на Фондация "Танцово изкуство -Илиев" и се осъществява основно с подкрепата на Фондация "Америка за България". Посолството на САЩ в България осигурява 2 допълнителни стипендии за участие в работилницата за млади таланти в неравностойно положение.

През интензивната творческа седмица на "Танцова работилница 2012" младите български танцьори ще имат възможността да усвоят специални танцови техники в 5-те различни стила: балет - стил Баланчин, бродуейски джаз, модерен танц, хип-хоп и характерен танц. Те ще творят заедно със звездите и ще разработят нов репертоар, който ще бъде показан само веднъж на голям Великденски танцов спектакъл на сцената на Музикалния театър на 15 април 2012г.

На финалния спектакъл ще участват и специално поканени звезди, сред които успешната млада българска балерина Николина Карагеоргиева (Balletto del Sud, Италия). Тя е стипендиант от първото издание на "Танцова работилница" през 2008 г. След изтичането на 6-седмичното обучение в САЩ, стажът й е удължен с близо година по покана на Ballet Chicago, в който в последствие става и помощник преподавател на Петър Илиев.

Тук можете да намерите график на класовете: http://ilievdance.org/?page_id=810&lang=BG

 
Работилница за сапунчета и карнавал - весело-страшна събота

До всички деца - заповядайте маскирани и костюмирани в събота, страшен следобед - да варим сапуни ...още

 
Детска работилница за маски Най-страшното животно в музея

Детска работилница за маски "Най-страшното животно в музея" организират в Природонаучния ...още

 
Работилничка Да си направим Табло за много важни важности

Често ни се случва да обещаваме, че ще се обадим на някои, ще подредим стаята си, ще приберем ...още

 
Работилничка за Оригинална декорация на тетрадки

Ако избираш тетрадките и тефтерите си според корицата и държиш те да са красиви, тази работилница ...още

 
Работилничка Да си направим помощно стелажче

Учебната година започна, а с нея и многото учебници и тетрадки, падащи от шкафчетата на бюрото ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft