новини и събития

10
Ноември
Романтична разходка из парижките музикални потайности с Ginger Groove

Дойде и дългоочакваният трети концерт от поредицата „Музика под небето на Париж”! На 10 ноември 2013 г. (неделя) от 18:30 ч. в Студио 5 франкофоните на българската музикална сцена Ginger Groove отново ви канят на романтична разходка до Париж с музиката на Шарл Трене, Едит Пиаф, Брижит Бардо, Силви Вартан и още от най-изтъкнатите певци на френската музикална сцена. Освен любимите и незбаравими "Les Champs Élysées", "La Vie En Rose", "La Mer", ще имате възможност да чуете и песни на някои от най-популярните съвременни френски групи като ZAZ и Paris Combo.

Ваши гидове отново ще бъдат музикантите от Ginger Groove: Боряна Йорданова (вокал), Петър Георгиев (китара), Влади Михайлов (контрабас) и гост музиканти.

Не пропускайте възможността да си подарите романтична есенна разходка из парижките музикални потайности с "Музика под небето на Париж"!

За повече информация може да посетите Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/684698798208176/.

Повече за формацията:

Триото от китара, контрабас и глас завладява своята публика с неустоим коктейл от модерен суинг, акустичен поп и боса нова. През 2013-та година Боряна Йорданова, Петър Георгиев и Влади Михайлов преплитат мелодиите на шансона и горещината на суинга в концертната програма „Музика под небето на Париж”, за която са наречени „франкофоните на българската музикална сцена”. Привличащо все повече почитатели, триото кани различни гост-изпълнители за различните си проекти. В неделя (10.11) на сцената с тях ще се качи Смила Стоева - барабани и перкусии.

Източник: www.artualno.info

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft