новини и събития

Работилничка Сръчковци се завръща

Любимата работилничка на децата отвори врати отново на 27 май.

Работилничка „Сръчковци“, която се намира на ет. 3 в Сити Център София се завръща с нова програма и нови предложения. Работното време ще бъде от 12 до 20 часа.
В симпатичното място за игра в центъра на София ще може да оставяте децата си да се забавляват безплатно за половин час или пък да проверите възможностите за почасова забавачница.

Всяка неделя от 11 часа принцът на игрите Чочо ще чете приказки, ще провокира малчуганите да разкажат своя приказка или да представят това, което са научили в детските градини и училище. Като входът за малки и големи е свободен.

Артистичните натури пък ще могат да се включат в театрална студия за деца, приложни кръжоци, арт ателиета, школа по танци и други забавления, където ще изпъкнат всевъзможни таланти.

„Идеята ни е да провокираме по всевъзможен начин въображението на хлапетата. Много родители са изправени пред истинско предизвикателство да измислят забавления през лятото, когато децата им не ходят на градина или на училище. Затова най-честа компания на малките се оказва телевизията, компютрите или таблетите, – казва актьорът Димитър Стефанов, който участва в забавленията в работилничката „Сръчковци“. – Разбира се, не искам да казвам, че гледането на филмчета или компютърните игри са нещо лошо. Чрез тях децата придобиват различни умения, но това което целим ние с колегите ми е да накараме малките да използват въображението си. Това е най-ценното, което имат децата. И от нас възрастните зависи как те ще го развият. А който може да си  представи и невъзможното е в състояние да го превърне в действителност. Разбира се, основната ни цел е да се забавляваме, но ако през това време малчуганът научи, че може да направи огърлица от макарони; да се рисува с пръсти е възможно; че от моливите за оцветяване може да се построи къщичка или, че оризът може да се използва не само за гарнитура, но и за пълнеж на възглавничка – то това едва ли ще е им навреди.“
И тъй като говорим за детски забавления – кой е най-големият купон, който детето ви очаква цяла година? Разбира се, рождения му ден. А Чочо е експерт по забавленията за рождените дни.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft