новини и събития

01
Ноември
Първи стъпки за нови любители на тангото

Софийската публика ще може да се докосне до магията на автентичното aржентинско танго с шоуто на TangoAr De Gardel a Piazzola (От Гардел до Пиацола).

Изключителното шоу на танцовия тандем Ricardo Delgado и Solange Galvao ще се случи на 1 ноември 2012 от 19:00 часа на сцената на столичния театър Сълза и смях.

По време на пребиваването си в София, Рикардо и Соланж ще проведат и серия от уроци ‘Първи стъпки’ за нови любители ентусиасти на 4 ноември.

В сърцето на София, в залите на Dance Palace на бул. Арсеналски 4, Рикардо и Соланж ще бъдат с вас от 13 до 17 часа. Уроците са подходящи за начинаещи и не е нужно да имате партньор.

Местата са ограничени и се изисква предварително записване!

За записване и информация:
assia@tangoar.com и http://www.facebook.com/pages/TangoAr

Направете своите "първи стъпки" в магията на аржентинското танго с професионалните танцьори и хореографи.

+++

Рикардо Делгадо е професионален танцьoр, хореограф и учител по аржентинско танго. Рикардо обожава този танц от ранна възраст, израства с ритъма на тангото и се учи от едни от най-добрите и легендарни майстори на тангото. Рикардо режисира шоу: ‘De Gardel a Piazzola’ и шоу ‘Cuatro Estilos 2x4’, където е и основен изпълнител.

През 2000 г. Рикардо основава TangoAr в Буенос Айрес като танцова школа и културен клуб. От 2010-та година школата, под ръководството на Рикардо Делгадо, обучава танго ентусиасти и споделя богатството на аржентинското танго в редица европейски страни: Италия, Германия, Франция, Англия.

Рикардо работи с професионалната танцьoрка, хореограф и учител по аржентинско танго Соланж Галвао. През дългогодишната си кариера на професионална балерина, Соланж специализира класически балет, съвременен балет и през последните 15 години аржентинско танго.

Соланж е една от пионерите на аржентинското танго в Португалия. През 1998 тя създава първата Милонга в Португалия, престижната - La milonga Barraca. Режисира и продуцира редица национални и международни събития като "I y II Encuentro con un Grande del Tango". Соланж участва в различни танго спектакли сред които и известните "Do Fado ao Tango" на António Chainho (Антонио Шаиню) и "Tango Seduction" на Gustavo Russo (Густаво Русо).

Източник на информацията: http://www.artualno.info

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2021 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft