новини и събития

01
Ноември
Първи стъпки за нови любители на тангото

Софийската публика ще може да се докосне до магията на автентичното aржентинско танго с шоуто на TangoAr De Gardel a Piazzola (От Гардел до Пиацола).

Изключителното шоу на танцовия тандем Ricardo Delgado и Solange Galvao ще се случи на 1 ноември 2012 от 19:00 часа на сцената на столичния театър Сълза и смях.

По време на пребиваването си в София, Рикардо и Соланж ще проведат и серия от уроци ‘Първи стъпки’ за нови любители ентусиасти на 4 ноември.

В сърцето на София, в залите на Dance Palace на бул. Арсеналски 4, Рикардо и Соланж ще бъдат с вас от 13 до 17 часа. Уроците са подходящи за начинаещи и не е нужно да имате партньор.

Местата са ограничени и се изисква предварително записване!

За записване и информация:
assia@tangoar.com и http://www.facebook.com/pages/TangoAr

Направете своите "първи стъпки" в магията на аржентинското танго с професионалните танцьори и хореографи.

+++

Рикардо Делгадо е професионален танцьoр, хореограф и учител по аржентинско танго. Рикардо обожава този танц от ранна възраст, израства с ритъма на тангото и се учи от едни от най-добрите и легендарни майстори на тангото. Рикардо режисира шоу: ‘De Gardel a Piazzola’ и шоу ‘Cuatro Estilos 2x4’, където е и основен изпълнител.

През 2000 г. Рикардо основава TangoAr в Буенос Айрес като танцова школа и културен клуб. От 2010-та година школата, под ръководството на Рикардо Делгадо, обучава танго ентусиасти и споделя богатството на аржентинското танго в редица европейски страни: Италия, Германия, Франция, Англия.

Рикардо работи с професионалната танцьoрка, хореограф и учител по аржентинско танго Соланж Галвао. През дългогодишната си кариера на професионална балерина, Соланж специализира класически балет, съвременен балет и през последните 15 години аржентинско танго.

Соланж е една от пионерите на аржентинското танго в Португалия. През 1998 тя създава първата Милонга в Португалия, престижната - La milonga Barraca. Режисира и продуцира редица национални и международни събития като "I y II Encuentro con un Grande del Tango". Соланж участва в различни танго спектакли сред които и известните "Do Fado ao Tango" на António Chainho (Антонио Шаиню) и "Tango Seduction" на Gustavo Russo (Густаво Русо).

Източник на информацията: http://www.artualno.info

 
Неделна кулинарна работилница: Плодови лодки

Лодките може да бъдат и вкусни, ако ги приготвим с много въображение! В неделния августовски ...още

 
Стотици деца майсториха аксесоари за маскен бал на „LIDL НЕДЕЛЯ В МУЗЕЙКО“

Августовското издание на „Lidl неделя в Музейко“ предизвика стотици деца с творчески ...още

 
ОЛАФ ОСТЕН

Commuting 2018a Ателие за деца от 6 до 12 години Каним малките любители на изкуството в ...още

 
СРЪЧНИ ИЗОБРЕТАТЕЛИ НА „LIDL НЕДЕЛЯ В МУЗЕЙКО“

Тази неделя, 12 август, „Lidl неделя в Музейко“ предизвиква всички малки ...още

 
Куклен театър "Сладоледена приказка" с подарък сладолед :)

Заповядайте в неделя, 12 август от 11 часа в Мега Мол и се насладете на куклен театър с вкусното ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft