новини и събития

01
Ноември
Първи стъпки за нови любители на тангото

Софийската публика ще може да се докосне до магията на автентичното aржентинско танго с шоуто на TangoAr De Gardel a Piazzola (От Гардел до Пиацола).

Изключителното шоу на танцовия тандем Ricardo Delgado и Solange Galvao ще се случи на 1 ноември 2012 от 19:00 часа на сцената на столичния театър Сълза и смях.

По време на пребиваването си в София, Рикардо и Соланж ще проведат и серия от уроци ‘Първи стъпки’ за нови любители ентусиасти на 4 ноември.

В сърцето на София, в залите на Dance Palace на бул. Арсеналски 4, Рикардо и Соланж ще бъдат с вас от 13 до 17 часа. Уроците са подходящи за начинаещи и не е нужно да имате партньор.

Местата са ограничени и се изисква предварително записване!

За записване и информация:
assia@tangoar.com и http://www.facebook.com/pages/TangoAr

Направете своите "първи стъпки" в магията на аржентинското танго с професионалните танцьори и хореографи.

+++

Рикардо Делгадо е професионален танцьoр, хореограф и учител по аржентинско танго. Рикардо обожава този танц от ранна възраст, израства с ритъма на тангото и се учи от едни от най-добрите и легендарни майстори на тангото. Рикардо режисира шоу: ‘De Gardel a Piazzola’ и шоу ‘Cuatro Estilos 2x4’, където е и основен изпълнител.

През 2000 г. Рикардо основава TangoAr в Буенос Айрес като танцова школа и културен клуб. От 2010-та година школата, под ръководството на Рикардо Делгадо, обучава танго ентусиасти и споделя богатството на аржентинското танго в редица европейски страни: Италия, Германия, Франция, Англия.

Рикардо работи с професионалната танцьoрка, хореограф и учител по аржентинско танго Соланж Галвао. През дългогодишната си кариера на професионална балерина, Соланж специализира класически балет, съвременен балет и през последните 15 години аржентинско танго.

Соланж е една от пионерите на аржентинското танго в Португалия. През 1998 тя създава първата Милонга в Португалия, престижната - La milonga Barraca. Режисира и продуцира редица национални и международни събития като "I y II Encuentro con un Grande del Tango". Соланж участва в различни танго спектакли сред които и известните "Do Fado ao Tango" на António Chainho (Антонио Шаиню) и "Tango Seduction" на Gustavo Russo (Густаво Русо).

Източник на информацията: http://www.artualno.info

 
Работилничка Да си направим Табло за много важни важности

Често ни се случва да обещаваме, че ще се обадим на някои, ще подредим стаята си, ще приберем ...още

 
Работилничка за Оригинална декорация на тетрадки

Ако избираш тетрадките и тефтерите си според корицата и държиш те да са красиви, тази работилница ...още

 
Работилничка Да си направим помощно стелажче

Учебната година започна, а с нея и многото учебници и тетрадки, падащи от шкафчетата на бюрото ...още

 
Курсове за деца и възрастни на Петте кьошета - октомври

Добре дошли в "Работилничка за приложни изкуства", Едно чудно място, където ...още

 
Курсове за деца и възрастни до Южния парк - октомври

Добре дошли в " Работилничка за приложни изкуства", Едно чудно място, където създаваме ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft