новини и събития

21
Декември
Празничен концерт Приказки за пиано на Фортисимо Фамилия

Фортисимо Фамилия готви празничен концерт, посветен на един от най-обичаните и популярни музикални инструменти - пианото.

В "Приказки за пиано" ще засвирят най-младите инструменталисти, взели участие в програмата Фортисимо Фамилия до този момент. Това са Иван Керековски и Надежда Цанова, които се обучават в Кралската академия в Брюксел. Изпод фините им пръсти ще зазвучат най-красивите произведения на Чайковски, Рахманинов, Лист и много други, а освен пиано, децата и техните родители ще чуят още изпълнения на орган и челеста.

Актьорският тандем, който ще разкаже необикновената история на пианото е актрисата Лилия Гелева и телевизионният водещ Митко Павлов, които влизат в ролите на вълшебна фея и пакостлив елф. Лили е актриса в театрална работилница “Сфумато” и  Театър "199".  Едни от най-запомнящите се представления с нейно участие са "Макбет" на Теди Москов и "Господин Балкански" на Бина Харалампиева, както и най-новата продукция на Младежки театър - "Някои го предпочитат...".  На телевизонния екран Лили се изявява в хитовия сериал “Четвърта власт”, в ролята на младата репортерка Рени. Митко Павлов е познат като един от най-харизматичните медийни герои, който ни печели с удивителното си чувство за хумор и самоирония в своето шоу "Комисията Павлов".

Оркестърът на Софийска Филхармония ще се дирижира от идейния създател на семейство Фортисимо (Фортисимо Фест, Фортисимо Клас, Фортисимо Фамилия) - Максим Ешкенази. На него се пада нелеката задача да разплете една непредсказуема любовна история и да превърне сцената на зала "България" в запазено място на приятелството, въображението и музиката, която прави чудеса.

Програмата Фортисимо Фамилия се осъществява благодарение на Фондация "Америка за България" и в партньорство със Софийска Филхармония.

21 декември, 11:00
Голяма зала на Концертен комплекс „България”
Цена на билета: 6 лв.
Билети на касата на зала „България”
1000 София, ул. „Аксаков”1
тел.: 02/987 76 56, работно време: 09:00 – 22:00 часа
www.ticketplus.bg

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft