новини и събития

01
Юни
Пето издание на Детски панаир с над 50 ателиета и игри

Петото издание на най-мащабния фестивал за деца в България Детски панаир тази годинаще се проведе на 1 и 2 юни в Градската градина пред Народния театър.

Организаторите от Фондация Easyart обещават на децата наистина впечатляващо изкарване на Деня на дететос над 50 ателиета и игри: „ Детски панаир е вече достатъчно утвърдено събитие скултурно-развлекателни и възпитателни инициативи, всяко издание се посещава от над10 000 деца! Въпреки това всяка година се опитваме да надграждаме съдържанието ипостоянно да изненадваме децата. Опитът ни показва, че в страната са ограничени възможностите за творческа изява на децата, а платените форми ограничават достъпа намного семейства с деца.

Нашата цел е да дадем поле на изява и да насърчим таланта навсяко дете, като запалим интереса на децата към различните изкуства и културни институции – театри, музеи, галерии.” – споделя Станка Желева – Председател на Фондация Easyart.

Детски панаир предлага двудневна разнообразна програма от ателиета и игри с напълносвободен достъп, които дават възможност на децата да се докоснат до света натворчеството, културата, образованието и спорта под формата на арт ателиета, спортни състезания, много музика, спектакли, танци, игри за най–малките и уоркшопове за по–големите. Децата ще могат по забавен начин да открият едни от най-забележителните музеи и галерии в София.

Детски панаир се провежда два пъти годишно през юни и септември в София. През август 2012г. се проведе и в Бургас, където пожъна огромен успех.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft