новини и събития

23
Септември
Открит урок по актьорско майсторство пеене и танц в LIPA 419

На 23 септември  (неделя) от  10 часа LIPA 4:19 организира открит урок за нови ученици.

На него могат да присъстват родители и деца на възраст от 4 до 19 години. Преподавателите на академията ще демонстрират техники и методи на обучение в часовете по актьорско майсторство, пеене и танц, адаптирани за деца от различните възрастови групи.

Директорът  на LIPA 4:19 България – Мартина Ненова, ще представи специфичната организация на работа и обучение в академията, ще даде информация за новата учебна програма, за гост лекторите от LIPA 4:19 в Ливърпул , които ще се включат в образователния процес както и за лятното училище 2013, което ще се проведе в централата на LIPA 4:19 в Ливърпул.

Откритият урок ще протече в новите зали на академията, които се намират в София на бул. Янко Сакъзов, в непосредствена близост до парка Заимов и Столичен куклен театър.

Заявки за присъствие на безплатния открит урок се приемат до 22 септември на: 

Телефон 0876 744 508; 0988 808 062 – Мартина Ненова, директор
Електронна поща lipabg.office@gmail.com

За LIPA 4:19 България

LIPA 4:19 България е филиал на водещата образователна институция LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts), Великобритания. Институтът е създаден от Марк Федърстоун – Уити (съосновател и изпълнителен директор на LIPA 4:19) и Сър Пол Макартни (съосновател).

LIPA 4:19 е уикенд академия за сценични изкуства за деца от 4 до 19 години. Занятията се провеждат всяка събота и неделя  в рамките на една учебна година – от месец септември до месец юни. Организирани са в 3 модула, които предлагат обучение и възможности за развитие на младите хора, за изразяване на креативност и талант чрез:

ПЕЕНЕ   ТАНЦ   ДРАМА

Всички преподаватели знаят отличен английски език и активно го включват в учебния процес.

LIPA 4:19 е разделена в 3 възрастови групи. Всяка работи по специализирана учебна програма, предназначена да развие творческите заложби на учениците, започвайки от най-малките – 4 годишни и стигайки до по-големите – тийнейджърите. Занятията се провеждат  в събота - от 10 до 14 часа и в неделя - от 14 до 18 часа в залите на Академията на  бул. Янко Сакъзов 17, София.

Часовете на всички възрастови групи са забавни и стимулиращи. Методиката при обучението на най-малките стимулира въображението, развива ги интелектуално, емоционално и физически. При по-големите заниманията имат за цел да задълбочат познанията и способностите на децата в области на сценичното изкуство. Всички нива мотивират интерес и страст към изкуството и изграждат технически и театрални умения. Всяка учебна година приключва с финално LIPA SHOW. Това е кулминационен момент за всички деца, за техните семейства и приятели.

Броят на местата е лимитиран и се запълва по ред на записването. LIPA 4:19 България следва политиката на прием без конкурсен принцип.

Място на провеждане на  занятията: гр. София, бул. Янко Сакъзов 17, в непосредствена близост до парка Заимов и Куклен театър.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft