новини и събития

23
Септември
Открит урок по актьорско майсторство пеене и танц в LIPA 419

На 23 септември  (неделя) от  10 часа LIPA 4:19 организира открит урок за нови ученици.

На него могат да присъстват родители и деца на възраст от 4 до 19 години. Преподавателите на академията ще демонстрират техники и методи на обучение в часовете по актьорско майсторство, пеене и танц, адаптирани за деца от различните възрастови групи.

Директорът  на LIPA 4:19 България – Мартина Ненова, ще представи специфичната организация на работа и обучение в академията, ще даде информация за новата учебна програма, за гост лекторите от LIPA 4:19 в Ливърпул , които ще се включат в образователния процес както и за лятното училище 2013, което ще се проведе в централата на LIPA 4:19 в Ливърпул.

Откритият урок ще протече в новите зали на академията, които се намират в София на бул. Янко Сакъзов, в непосредствена близост до парка Заимов и Столичен куклен театър.

Заявки за присъствие на безплатния открит урок се приемат до 22 септември на: 

Телефон 0876 744 508; 0988 808 062 – Мартина Ненова, директор
Електронна поща lipabg.office@gmail.com

За LIPA 4:19 България

LIPA 4:19 България е филиал на водещата образователна институция LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts), Великобритания. Институтът е създаден от Марк Федърстоун – Уити (съосновател и изпълнителен директор на LIPA 4:19) и Сър Пол Макартни (съосновател).

LIPA 4:19 е уикенд академия за сценични изкуства за деца от 4 до 19 години. Занятията се провеждат всяка събота и неделя  в рамките на една учебна година – от месец септември до месец юни. Организирани са в 3 модула, които предлагат обучение и възможности за развитие на младите хора, за изразяване на креативност и талант чрез:

ПЕЕНЕ   ТАНЦ   ДРАМА

Всички преподаватели знаят отличен английски език и активно го включват в учебния процес.

LIPA 4:19 е разделена в 3 възрастови групи. Всяка работи по специализирана учебна програма, предназначена да развие творческите заложби на учениците, започвайки от най-малките – 4 годишни и стигайки до по-големите – тийнейджърите. Занятията се провеждат  в събота - от 10 до 14 часа и в неделя - от 14 до 18 часа в залите на Академията на  бул. Янко Сакъзов 17, София.

Часовете на всички възрастови групи са забавни и стимулиращи. Методиката при обучението на най-малките стимулира въображението, развива ги интелектуално, емоционално и физически. При по-големите заниманията имат за цел да задълбочат познанията и способностите на децата в области на сценичното изкуство. Всички нива мотивират интерес и страст към изкуството и изграждат технически и театрални умения. Всяка учебна година приключва с финално LIPA SHOW. Това е кулминационен момент за всички деца, за техните семейства и приятели.

Броят на местата е лимитиран и се запълва по ред на записването. LIPA 4:19 България следва политиката на прием без конкурсен принцип.

Място на провеждане на  занятията: гр. София, бул. Янко Сакъзов 17, в непосредствена близост до парка Заимов и Куклен театър.

 
Коледна работилница за деца

Заповядайте на Коледна работилница за деца в Студио Арти! Ще творим ръчно прекрасни коледни ...още

 
Да си изработим коледна украса

КвАРТал фестивал приключи, НО в Творческа работилница ДЪГА заниманията продължават с дъх на канела ...още

 
ЛЕГО Роботика - футболен турнир 6+ г.

ЛEГО – РОБОТИКАТА е забавен и ефективен начин децата неусетно да се потопят в света на ...още

 
Коледни сладки - готварско ателие

Заповядайте да се позабавляваме празнично в Музейко, като си декорираме красиви коледни сладки! ...още

 
„ПОЛЕЗНА СЪБОТА – МИНИ ДЖУНГЛА“ В ДЕТСКА КЪЩА ОКСИНИЯ

Старт 8 декември Една полезна и по-лесна събота за вас и вашето дете. Подходящо за деца ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft