новини и събития

Новогодишен бал в операта

В юбилейния си сезон най-веселата трупа впечатли своите почитатели с елегантен и много стилен концерт-спектакъл „Коледна магия”. За първи път световни и български коледни хитове бяха представени вчера в атрактивни нови аранжименти с участието на БГ звездите – Мери от „Мери бойс бенд”, Весела Нейнски, Диляна Хаджиянкова, под диригентската палка на маестро Христо Павлов. Звездната трупа на Музикалния театър видяхме във впечатляващи нови изпълнения умело подбрани и интерпретирани от всеки от солистите, хора, балета и оркестъра на театъра. Завладяващата магия от сцената се допълни стилно и от елегантния кетъринг в паузата, който дава възможност за празнични наздравици и споделяне на емоциите от приказната атмосфера на спектакъла.

На 26-ти декември почитателите на Балет „Арабеск” ще се насладят на хитовата постановка „Лешникотрошачката” от 11:00 и от 16.00 ч., която стопля сърцата на деца и възрастни в коледните дни.

Празничният сезон в Музикалния театър продължава на 28 и 31 декември с уникален Новогодишен бал в Оперетата, където за първи път на сцената на театъра гостуват звездите на румънската опера и операта - Даниела Влъдеску, Стефан Попов и световноизвестният български диригент Мартин Пантелеев. Очакват ни бляскави изпълнения и много забавление с музиката на Офенбах, Щраус, Калман, Лехар, атрактивните гост-изпълнители и звездите на Националния музикален театър.

Билетите за коледно-новогодишната програма на Музикалния театъра отдавна са изчерпани. Организаторите споделят, че поради големият интерес, пускат в продажба допълнителни билети за 31-ви декември от 17.00 ч. Празничните наздравици в паузата с чаша великолепно вино са осигурени с любезното съдействие на „Катаржина Естейт”, които подкрепят целия празничен сезон в театъра.

Източник: www.artualno.info

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft