новини и събития

14
Март
Нови курсове в програмата на МОНТФИЗ

До 14-ти март 2014 г., петък, продължават записванията за пролетния прием в школите и курсовете на МОНТФИЗ. Курсистите ще бъдат приети след кастинг, който се провежда на 15-ти и 16-ти март 2014 г.

Школите обхващат всички възрастови групи – деца, младежи и възрастни, както и доста голямо многообразие от сценични изкуства – актьорско майсторство, танци, творческо писане и мислене. Новост са курсовете с бизнес ориентация като Комуникационни и презентационни умения и Публична реч. Големият интерес на родителите към правилното и свободното изразяване на децата наложи въвеждането на курс по правогор за деца.

Преабладаваща част от преподавателите в Школи МОНТФИЗ обучават студенти в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Затова МОНТФИЗ са привлекателни за всеки, който търси досег с водещи имена в българското театрално и сценично изкуство и иска обучението му да бъде в ръцете на професионални и доказани педагози.

Пълен списък с школите и техните ръководители, можете да намерите на: http://www.montfiz.com/priem

Школи МОНТФИЗ имат дванадесетгодишна история в обучението на деца, младежи и възрастни в областта на изкуството. В семейството на МОНТФИЗ са Актьорски школи, Танцови школи, Школи по творческо писане и мислене. От самото си основаване школите залагат на най-добрите образователни практики.

„Образованието в България има големи пропуски в областта на литературата, музиката и в естетическото възпитание като цяло. Училището не дава достатъчно натрупвания в областта на интектуалното, липсват резултати, свързани с базисното възпитание, включително елементарни, етични норми на поведение. Тези пропуски нанасят много тежки вреди и точно тук са много полезни усилията и приноса на МОНТФИЗ,  който запълва тази ниша и се грижи да попълни пропуските на началното и на средното образование.” – Проф. Здравко Митков, режисьор, театрален педагог и директор на Сатиричен театър „Алеко Константинов”

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2021 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft