новини и събития

17
Март
Нова поредица Малкия Никола за по-малките

Днес от издателство „Колибри“ са подготвили изненада за най-малките почитатели на Николà – онзи находчив и дяволит ученик, родил се във въображението на двама легендарни творци – Жан-Жак Семпе и Рьоне Госини!

В „Смелчага“ (превод: Румяна Маркова, цена 5.99 лв., 32 стр.) Николà ще ни докаже, че няма нищо страшно в нощния мрак, стига да разполагаме с ново джобно фенерче! Малкият смелчак се промъква с него под прозореца на съседката Мари-Едвиж, ала баща му решава, че в градината има крадци...

За „Снимка на класа“ (превод: Румяна Маркова, цена 5.99 лв., 32 стр.) всички са се издокарали с най-красивите си дрехи! Само дето фотографът не може да овладее групичката немирни хлапета и си тръгва обиден. Снимка все пак ще има, при това изненадващо добра!

Поредицата „Николà за най-малките“ обхваща четиринадесет заглавия и е изключително увлекателна, лека и забавна! Подходяща е за дечица в предучилищна възраст или в детската градина, които прохождат в четенето. Освен че са идеални за сричане, книжките са богати на илюстрации и са пригодени за невинната психика на малчуганите. Авторите са адаптирали разказите на Госини, насищайки повествованието с пряка реч. Приключенията на малкия Николà и щурото му обкръжение се развиват в реалния детски свят и несъмнено ще се харесат на всички будни и усмихнати палавници!

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft