новини и събития

13
Април
Мюзикъл на възглавници

“Мюзикъл на възглавници” - последният концерт на закрито за този сезон от популярната софийска поредица събития за родители с малки деца ще се състои навръх Цветница. Както обикновено, и на 13.04.2014 концертите ще са два – от 11:00 и от 17:00ч. Всеки един от тях се предхожда от безплатна Работилница на възглавници. Един час преди концертите гостите ще могат да изработят предмети от естествени материали, заедно с творчески екип “Онче Бонче”. За още по-приятни занимания, “Harmonica” ще предложи безплатна био закуска за всички деца от публиката. Резервациите за концерта са силно препоръчителни, тъй като местата се изчерпват бързо. Такива се правят на www.pillows.bg, а билетите се закупуват на място в деня на концерта, в Съюза на архитектите на ул. “Кракра” №11, гр. София.

Програмата ще е изцяло с откъси от известни мюзикъли като “Уестсайдска история”, “Фантомът на операта”, ”Исус Христос суперзвезда” и “Котките”. Освен шедьоврите на Андрю Лойд Уебър и Ленард Бърнстейн, ще прозвучи и музика от Джордж Гершуин. Въпреки че формално “Порги и Бес” е в жанра на операта, прословутите “Summertime” и “It ain’t necessarily so” няма да нарушат цялостта на програмата с тяхното характерно джазово звучене. В аранжимент за медно-духов квинтет и без впечатляващите декори, костюми и хореография типични за жанра на мюзикъла, ще прозвучат още котешкия “Спомен”, възхвала на града, който никога не спи, британски разказ за необичаен посетител в операта и накрая – една изненада в розово.

Брас квинтета, съставен от тромпетистите Ян Дунев и Илиян Тиков, валдхорниста Михаил Михайлов, тромбониста Явор Костов и тубиста Атанас Богоев се изявява на Концерти на възглавници за втори път през този концертен сезон. Както и предишния път, се очаква истински фурор от страна на публиката, тъй като музикантите отново са подготвили едно вдъхновяващо музикално празненство. Този път те ще ни пренесат във фантастичния свят на Бродуей, където всяка мечта е възможна, а любовта винаги побеждава.

„Концерт на възглавници” е проект на Модо България и се осъществява с подкрепата на Фондация „Америка за България”, Детски Дневник, Калинел, FunBook и Harmonica.

13 април 2014
11:00 и 17:00ч.
Съюз на Архитектите в България
ул. “Кракра” №11, гр. София

Повече информация и билети на www.pillows.bg.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft