новини и събития

24
Август
Лятна танцова работилница DanceIt2015 с програма за деца

Балетният стил, завладял американските и европейски сцени, е достъпен това лято за малките танцьори в София.

Вашето малко момиченце или момченце има желанието да танцува, а вие все не успявате да го запишете на балетен курс сред другите ангажименти? Сега може да осъществите това чрез една пробна двуседмична сесия с разкошен преподавател – в София!

Точно преди началото на учебната година, като част от интензивната танцова програма за напреднали танцьори „Лятна танцова работилница DanceIt2015“, фондация „Танцово изкуство – Илиев“ ще предложи и балетен курс в стил Баланшин за деца. В продължение на две седмици, всеки ден лъчезарната и талантлива балерина Николина Карагеоргиева ще преподава клас на най-малките. След него ще има клас по техника за средно-напредналите балетисти и клас за  репертоар.

Николина Карагеоргиева е един от малкото педагози в България, който обучава по методика силно повлияна от балетния стил „Баланшин“ - изключително популярен в Америка и Западна Европа, но малко познат в България. Тя притежава богат опит от работата с деца, а със слънчевия си характер им действа като магнит. Дори и детето ви да учи в друга школа през учебната година, то ще може да опита нещо ново и различно, както и да влезе в танцова форма преди началото на редовните си курсове. А какъв репертоар са изградили децата ще можете да видите на отворените студия в последния ден.

В допълнение, малките танцьори могат да наблюдават работата на изтъкнати американски педагози с напредналите батковци и каки над 12 години. Харизматичната Пола Уебър, професор по танц в Conservatory of Music and Dance, University of Missouri ще преподва балет, стил Баланшин. На Крисчън ван Хауърд, преподавател в престижната школа на Alvin Ailey и доцент по танц в Montclair State University е поверен модерния танц, а Петър Илиев, един от най-обичаните преподаватели в школите на Pacific Northwest Ballet иBallet Chicago, отново ще разкрива пред учениците тайните и структурата на етническия танц. Интензивната двуседмична танцова програма „Лятна танцова работилница“ се осъществява с финансовата подкрепа на фондация „Америка за България“.

За да заявите участието на своето дете в интензивния балетен курс в стил „Баланшин“ и да се запознаете с подробности, посетете http://ilievdance.org/program/dance-it-summer-intensive-2015/ и изпратете заявка за участие. Таксата за начинаещите е 80 лева, a160 лева - за средно-напредналите танцьори.

Очакваме ви в студията на “Dance Station” в „Paradise Mall”, 3 етаж, София, бул. „Черни Връх“ 100 от 24 август до 4 септември! 

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

 
Работилничка Как да моделираме Горски животни

Работилничка, вдъхновена от любимата ни поредица Боско на издателство ФЮТ. Ще съживим омайния свят ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft