новини и събития

11
Юни
Лятна езикова занималня на открито организира Къщата за четящи хлапета

Къщата за четящи хлапета и езикова школа Mary Eton LC организират лятна езикова занималня на открито за деца от 4 до 7 годишна възраст. Тя ще се провежда всеки вторник и петък, от 9.30 ч до 12.00 ч.
Заниманията съчетават организирани дейности и игри на открито в един от най-красивите паркове на София – Борисовата градина, както и творчески дейности в занималнята на Къщата за четящи хлапета.
По време на горските разходки и игри децата ще се запознаят със заобикалящата ги среда и природа, ще разиграват типични за горската среда дейности, ще участват в горски приключения и експерименти. И, разбира се, всичко това ще се случва на английски език.

Дейностите, които очакват малчуганите в детската занималня на закрито, пък са насочени към това децата да изучават английски език чрез приложни и творчески занимания, развиващи мисленето, креативността и обогатяващи познанията на децата за света. Заниманията на закрито са разделени в няколко любопитни и забавни области – приказни четения на поучителни истории на английски език, занимания с култура и традиции от англоезичния свят, изкуство и приложни дейности, и разбира се – занимания със забавна наука. Не е нужно да споменаваме, че работният език е отново английски.
А ако времето не позволява занимания на открито, всички полезни игри и занимания ще бъдат пренесени в занималнята и мултимедийната зала на Къщата за четящи хлапета. Забавлението е гарантирано!
Занималнята ще се води от опитните преподаватели от езикова школа Mary Eton LC, а групата ще придружават двама помощник-възпитатели.

Занималнята започва занимания на 11 юни (вторник) и ще продължи до 5 юли (петък). Цената за участие е 200 лв (с включени работни материали).
За въпроси и записвания mail@prikazkabezkrai.com и 0897 622 611

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft