новини и събития

06
Септември
Лятна академия по изкуствата

Имаме удоволствието да Ви съобщим за организираната от АСОЦИАЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА ДЕЦАТА "Лятна академия по изкуствата", която ще се проведе от 6 до 13 септември на Българското Черноморие, в Хотел "Сол Несебър Палас".

Лятната академия по изкуствата ще даде възможност на избрани чрез кастинг талантливи деца да развият таланта и способностите си в пет категории - пеене, актьорско майсторство, рисуване, танци и музикален инструмент.

 

Всички разходи по настаняване и храна на участниците ще се поемат от прганизаторите, като на място е осигурен и медицински екип. Разноските на придружителите на деца с увреждания също се покриват от Асоциация за подкрепа на децата.

 

Ментори в отделните профили ще бъдат наши любими артисти - Васил Петров, Веси Бонева, Вида Пиронкова, Ники Сотиров, Петър Пиронков, Зорница Иларионова, Гери Джендова, а децата, класирали се с най-висока оценка във всяка от категориите, ще получат финансова подкрепа за явяването си на престижен международен конкурс.

 

Финалът на Лятната академия ще бъде отпразнуван с концерт и изложба на младите таланти, а всички успешно завършили обучението ще получат сертификати.

На участниците ще бъде осигурена възможността да присъстват на „Аполония 2018".

 

За да се запишат за участие в кастинга кандидатите и техните родителите трябва да подготвят творческа автобиография, видеовизитка, клип или снимки на детето, които, заедно с декларация - съгласие на родителите се изпращат до 30 - ти юни 2018 г. на официалната страница на Асоциация за подкрепа на децата: www.apd.bg или на имейл: apd@apd.bg.

 

Списъкът на класираните деца ще бъде обявен на официалната страница на Асоциацията на 15 - ти юли 2018 г.

 

ОЧАКВАМЕ С УДОВОЛСТВИЕ ТАЛАНТЛИВИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, ЗА ДА ИМ ПОМОГНЕМ ДА РАЗВИЯТ И УСЪВЪРШЕНСТВАТ ТАЛАНТА СИ И ДА ПОКАЖАТ КРАСОТАТА И СИЛАТА НА БЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО.

 
Мартенички

Много скоро Баба Марта ще почука на вратата ни. Вече сме в очакване и готови да си направим ...още

 
Музейни турове в Квадрат 500

Постоянната експозиция на Националната галерия представя най-значимите образци на българското ...още

 
ОБРАЗОВАТЕЛНА ПРОГРАМА ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ РАЗКАЗВА ЗА ДЕЛОТО НА АПОСТОЛА

Националният военноисторически музей (НВИМ) ще отбележи годишнината от обесването на Левски с ...още

 
ЗАПОЗНАЙ СЕ С АЛФОНС МУХА

Програма за деца от 6 до 12 години Отдел „Образователни програми“ на ...още

 
Детска работилничка за Мартенички

Да се приготвим да посрещнем Баба Марта с няколко страхотни идеи за мартенички. На 23 февруари ще ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft