новини и събития

06
Септември
Лятна академия по изкуствата

Имаме удоволствието да Ви съобщим за организираната от АСОЦИАЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА ДЕЦАТА "Лятна академия по изкуствата", която ще се проведе от 6 до 13 септември на Българското Черноморие, в Хотел "Сол Несебър Палас".

Лятната академия по изкуствата ще даде възможност на избрани чрез кастинг талантливи деца да развият таланта и способностите си в пет категории - пеене, актьорско майсторство, рисуване, танци и музикален инструмент.

 

Всички разходи по настаняване и храна на участниците ще се поемат от прганизаторите, като на място е осигурен и медицински екип. Разноските на придружителите на деца с увреждания също се покриват от Асоциация за подкрепа на децата.

 

Ментори в отделните профили ще бъдат наши любими артисти - Васил Петров, Веси Бонева, Вида Пиронкова, Ники Сотиров, Петър Пиронков, Зорница Иларионова, Гери Джендова, а децата, класирали се с най-висока оценка във всяка от категориите, ще получат финансова подкрепа за явяването си на престижен международен конкурс.

 

Финалът на Лятната академия ще бъде отпразнуван с концерт и изложба на младите таланти, а всички успешно завършили обучението ще получат сертификати.

На участниците ще бъде осигурена възможността да присъстват на „Аполония 2018".

 

За да се запишат за участие в кастинга кандидатите и техните родителите трябва да подготвят творческа автобиография, видеовизитка, клип или снимки на детето, които, заедно с декларация - съгласие на родителите се изпращат до 30 - ти юни 2018 г. на официалната страница на Асоциация за подкрепа на децата: www.apd.bg или на имейл: apd@apd.bg.

 

Списъкът на класираните деца ще бъде обявен на официалната страница на Асоциацията на 15 - ти юли 2018 г.

 

ОЧАКВАМЕ С УДОВОЛСТВИЕ ТАЛАНТЛИВИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, ЗА ДА ИМ ПОМОГНЕМ ДА РАЗВИЯТ И УСЪВЪРШЕНСТВАТ ТАЛАНТА СИ И ДА ПОКАЖАТ КРАСОТАТА И СИЛАТА НА БЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО.

 
Съвременно изкуство за деца

Ателие за деца от 6 до 12 години Отдел „Образователни програми“ на Националната ...още

 
Приказка с цигулка и домашен пластилин

Заповядайте на музикално-творческия пърформънс за деца на Бояна и Люси! Подарете си едно ...още

 
Работилничка за плюшени приятели

Вълшебна работилница за плюшени играчки Puffy Land гостува на Мега Мол. Всяко дете обича плюшени ...още

 
Ателие за театрална маска

ВАКАНЦИЯ УРА!!! Този път Ви каним да сътворим заедно ТЕАТРАЛНА МАСКА Ателието е предназначено за ...още

 
Клюнове и крака - научна работилница

Как по външния вид на птицата можем да научим любопитни подробности за живота й – къде живее ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft