новини и събития

Определяме Лятна Академия като приключение, което всяко дете заслужава! Комбинирайки изкуства, езици, спорт и природа, се постигат резултати, надминаващи очакванията на децата и превръщащи ги в главни действащи герои в това цветно пътешествие. Освен, че учим, творим и се забавляваме, ние и спортуваме.

Форматът ни е за деца на възраст от 6 до 14 г., а за първи път тази година създадохме и Лятна Академия за най-малките ни приятели между 4,5 и 5.5 г. през месец август.

Нашето лятно училище не е обикновена детска лятна занималня. То е формат, който превежда децата през едно напълно ново за тях преживяване, в което имат възможността да разкрият и развият умения и потенциали, за които дори не са подозирали.

Програмата е разработена на база разнообразието от езикови и арт курсове във Fusion Academy, а именно – Английски език, Рисуване, Дигитални изкуства, Дизайн и проектиране, Моден Дизайн, Приложна Креативност, Творческо писане, Съвременен танц, Актьорско майсторство, Звук и ритъм /работа с перкусионни инструменти/, а от тази година, за най-големите деца сме подготвили занимания по Творческо писане. Няколко години по ред включваме и няколко допълнителни формата, с които целим да обогатим общата култура на децата, да ги учим на взаимоотношения, да работят в група, дори да упражняват презентационните си умения. Това са часовете по Самостоятелна работа по проекти в група, Забавна наука, Литература, Природа.

Заниманията през Лятна Академия 2018 г. се провеждат от понеделник до петък от 8:30 до 18:00 ч. за деца на възраст от 6 до 14 г. за периода 4 юни – 7 септември, а за деца между 4,5 и 5.5 г. започваме на 29 юли 2018 г. и ще продължим до 7 септември 2018 г.

Подробна информация за Лятна Академия 2018 вижте на сайта на Fusion Academy или се свържете с нас на мейл summer@fusionacademy.bg и на телефон 0883 396 319. 

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

 
Работилничка Как да моделираме Горски животни

Работилничка, вдъхновена от любимата ни поредица Боско на издателство ФЮТ. Ще съживим омайния свят ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft