новини и събития

Определяме Лятна Академия като приключение, което всяко дете заслужава! Комбинирайки изкуства, езици, спорт и природа, се постигат резултати, надминаващи очакванията на децата и превръщащи ги в главни действащи герои в това цветно пътешествие. Освен, че учим, творим и се забавляваме, ние и спортуваме.

Форматът ни е за деца на възраст от 6 до 14 г., а за първи път тази година създадохме и Лятна Академия за най-малките ни приятели между 4,5 и 5.5 г. през месец август.

Нашето лятно училище не е обикновена детска лятна занималня. То е формат, който превежда децата през едно напълно ново за тях преживяване, в което имат възможността да разкрият и развият умения и потенциали, за които дори не са подозирали.

Програмата е разработена на база разнообразието от езикови и арт курсове във Fusion Academy, а именно – Английски език, Рисуване, Дигитални изкуства, Дизайн и проектиране, Моден Дизайн, Приложна Креативност, Творческо писане, Съвременен танц, Актьорско майсторство, Звук и ритъм /работа с перкусионни инструменти/, а от тази година, за най-големите деца сме подготвили занимания по Творческо писане. Няколко години по ред включваме и няколко допълнителни формата, с които целим да обогатим общата култура на децата, да ги учим на взаимоотношения, да работят в група, дори да упражняват презентационните си умения. Това са часовете по Самостоятелна работа по проекти в група, Забавна наука, Литература, Природа.

Заниманията през Лятна Академия 2018 г. се провеждат от понеделник до петък от 8:30 до 18:00 ч. за деца на възраст от 6 до 14 г. за периода 4 юни – 7 септември, а за деца между 4,5 и 5.5 г. започваме на 29 юли 2018 г. и ще продължим до 7 септември 2018 г.

Подробна информация за Лятна Академия 2018 вижте на сайта на Fusion Academy или се свържете с нас на мейл summer@fusionacademy.bg и на телефон 0883 396 319. 

 
Съвременно изкуство за деца

Ателие за деца от 6 до 12 години Отдел „Образователни програми“ на Националната ...още

 
Приказка с цигулка и домашен пластилин

Заповядайте на музикално-творческия пърформънс за деца на Бояна и Люси! Подарете си едно ...още

 
Работилничка за плюшени приятели

Вълшебна работилница за плюшени играчки Puffy Land гостува на Мега Мол. Всяко дете обича плюшени ...още

 
Ателие за театрална маска

ВАКАНЦИЯ УРА!!! Този път Ви каним да сътворим заедно ТЕАТРАЛНА МАСКА Ателието е предназначено за ...още

 
Клюнове и крака - научна работилница

Как по външния вид на птицата можем да научим любопитни подробности за живота й – къде живее ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft