новини и събития

Определяме Лятна Академия като приключение, което всяко дете заслужава! Комбинирайки изкуства, езици, спорт и природа, се постигат резултати, надминаващи очакванията на децата и превръщащи ги в главни действащи герои в това цветно пътешествие. Освен, че учим, творим и се забавляваме, ние и спортуваме.

Форматът ни е за деца на възраст от 6 до 14 г., а за първи път тази година създадохме и Лятна Академия за най-малките ни приятели между 4,5 и 5.5 г. през месец август.

Нашето лятно училище не е обикновена детска лятна занималня. То е формат, който превежда децата през едно напълно ново за тях преживяване, в което имат възможността да разкрият и развият умения и потенциали, за които дори не са подозирали.

Програмата е разработена на база разнообразието от езикови и арт курсове във Fusion Academy, а именно – Английски език, Рисуване, Дигитални изкуства, Дизайн и проектиране, Моден Дизайн, Приложна Креативност, Творческо писане, Съвременен танц, Актьорско майсторство, Звук и ритъм /работа с перкусионни инструменти/, а от тази година, за най-големите деца сме подготвили занимания по Творческо писане. Няколко години по ред включваме и няколко допълнителни формата, с които целим да обогатим общата култура на децата, да ги учим на взаимоотношения, да работят в група, дори да упражняват презентационните си умения. Това са часовете по Самостоятелна работа по проекти в група, Забавна наука, Литература, Природа.

Заниманията през Лятна Академия 2018 г. се провеждат от понеделник до петък от 8:30 до 18:00 ч. за деца на възраст от 6 до 14 г. за периода 4 юни – 7 септември, а за деца между 4,5 и 5.5 г. започваме на 29 юли 2018 г. и ще продължим до 7 септември 2018 г.

Подробна информация за Лятна Академия 2018 вижте на сайта на Fusion Academy или се свържете с нас на мейл summer@fusionacademy.bg и на телефон 0883 396 319. 

 
Роботика и програмиране за деца през февруари!

Началото е на 09.02 ,а курсовете ще продължават до месец Май. Деца на възраст между 5 и 15 ...още

 
ЗИМНИ ПРИКАЗКИ НА „LIDL НЕДЕЛЯ В МУЗЕЙКО“

11 януари 2019 г., София. Януарското издание на инициативата „Lidl неделя в Музейко“ ...още

 
Сурва 2019 гостува в Мега Мол

СУРВА 2019 гостува в Мега Мол Заповядайте и усетете част от магията на международния фестивал на ...още

 
Работилничка Да си направим Къщичка за птици

За птичките, които не могат да прелитат на юг, е трудно да си намират зрънца, червейчета и друга ...още

 
Работилничка Да си направим табелка за врата „Не ме безпокойте”

За съжаление ваканциите приключиха, започнаха отново уроците, домашните и проектите. За да учим на ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft