новини и събития

Определяме Лятна Академия като приключение, което всяко дете заслужава! Комбинирайки изкуства, езици, спорт и природа, се постигат резултати, надминаващи очакванията на децата и превръщащи ги в главни действащи герои в това цветно пътешествие. Освен, че учим, творим и се забавляваме, ние и спортуваме.

Форматът ни е за деца на възраст от 6 до 14 г., а за първи път тази година създадохме и Лятна Академия за най-малките ни приятели между 4,5 и 5.5 г. през месец август.

Нашето лятно училище не е обикновена детска лятна занималня. То е формат, който превежда децата през едно напълно ново за тях преживяване, в което имат възможността да разкрият и развият умения и потенциали, за които дори не са подозирали.

Програмата е разработена на база разнообразието от езикови и арт курсове във Fusion Academy, а именно – Английски език, Рисуване, Дигитални изкуства, Дизайн и проектиране, Моден Дизайн, Приложна Креативност, Творческо писане, Съвременен танц, Актьорско майсторство, Звук и ритъм /работа с перкусионни инструменти/, а от тази година, за най-големите деца сме подготвили занимания по Творческо писане. Няколко години по ред включваме и няколко допълнителни формата, с които целим да обогатим общата култура на децата, да ги учим на взаимоотношения, да работят в група, дори да упражняват презентационните си умения. Това са часовете по Самостоятелна работа по проекти в група, Забавна наука, Литература, Природа.

Заниманията през Лятна Академия 2018 г. се провеждат от понеделник до петък от 8:30 до 18:00 ч. за деца на възраст от 6 до 14 г. за периода 4 юни – 7 септември, а за деца между 4,5 и 5.5 г. започваме на 29 юли 2018 г. и ще продължим до 7 септември 2018 г.

Подробна информация за Лятна Академия 2018 вижте на сайта на Fusion Academy или се свържете с нас на мейл summer@fusionacademy.bg и на телефон 0883 396 319. 

 
Детска работилница за маски Най-страшното животно в музея

Детска работилница за маски "Най-страшното животно в музея" организират в Природонаучния ...още

 
Работилничка Да си направим Табло за много важни важности

Често ни се случва да обещаваме, че ще се обадим на някои, ще подредим стаята си, ще приберем ...още

 
Работилничка за Оригинална декорация на тетрадки

Ако избираш тетрадките и тефтерите си според корицата и държиш те да са красиви, тази работилница ...още

 
Работилничка Да си направим помощно стелажче

Учебната година започна, а с нея и многото учебници и тетрадки, падащи от шкафчетата на бюрото ...още

 
Курсове за деца и възрастни на Петте кьошета - октомври

Добре дошли в "Работилничка за приложни изкуства", Едно чудно място, където ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft