новини и събития

14
Август
Летен Концерт на възглавници

Вивалди на Витоша

14 август 2016г. / 11:00ч.

Детски екостационар “Бели брези”, Природен парк “Витоша”

Не бихме могли да изпратим лятото без да почетем слънчевата му мелодия с Летен Концерт на възглавници. На 14 август 2016г. от 11:00ч. музиката и ведрото лятно настроение ще се срещнат на поляната пред Детски екостационар “Бели брези” в Природен парк “Витоша” с помощта на струннен квартет от изключителни музиканти. Първата цигулка Санджар Сапаев ще поведе своите колеги Евгени Ноев (цигулка), Валентин Тошев (виола) и Димитър Тенчев (виолончело) в изпълнение на най-известните композиции, вдъхновени от летния сезон. Освен музика от Вивалди, Пиацола и Гершуин, ще чуем също произведения от Моцарт, Елгар, Шостакович, Бизе и много други.

Детски екостационар “Бели брези” се намира по пътя от кв. “Бояна” към местността “Златни мостове” на 1км след разклона за Копитото. Летен Концерт на възглавници ще започне в 11:00ч., а един час по-рано ще представим участниците в Арт Ваканция на Витоша, която се провежда през последния месец на същото място. Децата, творили в седмица “Рисуване” ще покажат картините си в изложба. Младите артисти от седмица “Музика” ще представят концерт с наученото, а филмът, заснет по време на седмица “Кино” ще бъде прожектиран за първи път пред гости.

Летен Концерт на възглавници е включен като бонус към новата Клубна програма на Концерти на възглавници за сезон 2016/2017. Повече информация ще намерите на www.pillows.bg.

Концерти на възглавници са проект на Модо България и се осъществяват с подкрепата на Детски Дневник, Калинел, FunBook, Първите седем, Природен парк “Витоша”.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft