новини и събития

27
Април
Кулинарно шоу за деца Вкусно с Ола тази събота в CCS

Включете децата си в едно незабравимо шоу, от което ще научат как се приготвя лесно и бързо вкусна и здравословна храна. Очакваме ви тази събота от 15:00ч. в Сити Център София, ет. 2 – зоната за хранене пред Ola Taste of MED.

Темата за здравословното хранене е все по-широко дискутирана. Десетки сайтове, тв  предавания, статии във вестници и списания ни дават безброй рецепти, които да задоволят не само нуждите ни от вкусно ястие, но и да ни напомнят как можем да водим добър живот, като се храним природосъобразно. Децата обаче все по-лесно се изкушават от „бързите“ храни, защото рядко знаят как да приготвят нещо вкусно и бързо, когато са сами у дома. Затова ви каним да доведете малчуганите на необичайното „Шоу кухня за деца“. Това е поредица от събития, организирани от верига заведения за хранене Ola Taste of MED. Тази събота (27.04.2013 г.)от 15:00ч. кулинарното шоу ще се случи в Сити Център София на ет. 2 в зоната за хранене.

Достъпът е безплатен, а ако искате вашето хлапе да се включи в готварската магия, нужно е само да го запишете за участие в интернет  на адрес:  www.ola-bg.com   или в заведението Ola Taste of MED, което се намира в зоната за хранене на ниво 2 в CCS.  Такса за участие не се заплаща. Шоуто е подходящо за деца от 4 до 11 години.

Съвети и хитрини за вкусни ястия ще дава главният готвач на веригата Ola, Иванка Георгиева. Тя е специалист в готвенето с деца и ще покаже на най-малките, как да сътворят, сами нещичко за хапване - бързо и вкусно, но най-вече здравословно. Малчуганите ще бъдат зарадвани с много вкусотии и изненади, а за тяхното настроение ще се погрижат гост-аниматори. Забавлението и приятните емоции са гарантирани.

Очакваме ви!

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft