новини и събития

01
Декември
Концерт на възглавници за обой и пиано

На следващия концерт на Модо малките приятели на възглавниците ще се срещнат с един от най-интересните и цветни духови инструменти – обоя. Обоят ще бъде представен в съчетание с пиано - една необичайна среща на двата инструмента. Програмата включва пиеси от Равел, Моцарт, Бритън, Албенис и др.

Специално, за да представи обоя, пристига световно признатият американски изпълнител Димитриос Караминцас, който ще свири в дуо с българската пианистка Галя Коларова. Димитриос живее в Берлин, свирил е в Симфоничния оркестър на Йерусалим, като солист с Кралския национален оркестър на Шотландия и е един от създателите на първия Младежки оркестър на Палестина. Галя е завършила Кралската датска музикална академия в Копенхаген. Двамата обикалят музикалните сцени от цяла Европа, Северна Америка, Близкия Изток, чак до Китай.

Заповядайте на 1 декември на Концерт на възглавници за обой и пиано, отново в познатата ви зала в Съюза на архитектите на ул. „Кракра“ 11 в София. Концертите са от 11, от 14 и от 17 часа, като след всеки от тях ще има Музикален урок, в който ще ви разкажем повече за обоя.

Новото
Концертът от 14 часа и музикалният урок след него ще бъдат на английски език. Така, заедно със слушането на хубава музика, ще имате възможност да упражните и езиците. Така организаторите искат да уважат и чуждестранните малки приятели, които не знаят български език.

Преди всеки концерт ви очаква Работилницата на възглавници, където с екипа на Онче Бонче, ще можете да изработите играчки от подръчни материали.

Билети можете да резервирайте на сайта или във фейсбук страницата на Концерти на възглавници.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft