новини и събития

02
Август
Концерт на възглавници в планината

На 2-ри август 2015г. от 11:00ч. прекрасната поляна пред Детски екостационар "Бели брези" ще се превърне в следващата сцена за Концерт на възглавници в планината. На нея ще се изяви добре познатият от популярните семейни събития брас квинтет, който има значително преимущество пред останалите музикални състави - чува се през девет планини в десета! В програмата ще прозвучи селекция от най-силно аплодираните произведения в репертоара на брас квинтета.

Ян Дунев, Михаил Михайлов и Георги Илиев са поканили двама нови свои приятели - тромпетистът Атанас Маринов и неговият брат тромбонистът Боян Маринов. Единствената дама на подиума също не бива да бъде забравяна – става въпрос, разбира се, за Петя. Посетилите Немския концерт на възглавници помнят коя е тази мистериозна особа. За останалите – нейната самоличност ще бъде разкрита на Концерт на възглавници в планината.

Дали заместниците ще се справят достатъчно добре? Как ще се спогодят с впечатляващата и понякога малко капризна Петя? Какви другиособености в характера притежава тя и каква е нейната роля в планинското приключение? Необходимо е да се отдели достатъчно време за отговорите на тези въпроси, както и за вкусен обяд с полезните и изключително висококачествени продукти на ферма "Елата".

Важно: Детският екостационар „Бели брези” се намира в ПРИРОДЕН ПАРК “ВИТОША”, вдясно на пътя от квартал "Бояна" към местността "Златни мостове", на един километър след разклона за Копитото.

„Концерт на възглавници в парка” е проект на Модо България и се осъществява се с подкрепата на Калинел, списание “Артележка”, Детски Дневник и FunBook.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft