новини и събития

10
Април
Коктейл от танци - финален спектакъл на Танцова работилница DanceIt 2016

Заповядайте на „Коктейл от танци“ - един различен и неповторим танцов спектакъл! Финалният щрих на интензивната едноседмична програма “Танцова работилница Dance It! 2016“, който представя танцовия репертоар изработен за една седмица в пет напълно различни стила - джаз, балет, хип-хоп, модерен и характерен танц.Ще станете свидетели и съучастници на много динамика, емоция и адреналин! Пет стила ще се слеят на сцената в еклектичен и омайващ калейдоскоп. Ще бъдат представени танцовите миниатюри, плод на едноседмичния труд и творческия импулс на пет запалени и отдадени учители и на над 100 млади танцьора, вдъхновени от наученото и опиянени от желанието си за изява. Заразени от ентусиазма на американските хореографи, намерили нови приятели, израснали и горди от едноседмичния усилен труд и придобити знания, танцьорите са в еуфория! Всички силно се вълнуват от излизането си на сцената. Тя избухва изведнъж от кипежа на младия талант! Публиката неминуемо е увлечена и отвръща с бурни аплодисменти.

Тази година сцената ще бъде поле за преподавателските умения и творчески търсения на Пола Уебър (балет), Гари Абът (модерен), Андрея Бър (хип-хоп), Кирстен Купър (джаз) и Петър Илиев (характерен танц). Утвърдени и опитни професионалисти, те успяват за една седмица да развият и покажат най-доброто от всеки един танцьор, независимо от нивото му.

Специално участие в спектакъла ще вземат децата от 140-то СОУ „Иван Богоров“, представящи оригинална хореография на Петър Илиев, по специално написана музика от Светослав Кърпаров. С уникални дизайнерски костюми, прекрасните „Танцуващи хлапета“ са гостите, които ще внесат допълнителен колорит на спектакъла.

В края на спектакъла екипът на Фондация „Танцово изкуство – Илиев” отново ще обяви имената на най-талантливите и работливи участници – тези, които печелят стипендия за интензивно лятно обучение в няколко от най-утвърдените танцови училища и компании в САЩ през лятото на 2016 г.

„Танцова работилница DanceIt!” и финалният й продукт са иновативни за България формати, създадени по идея на хореографа Петър Илиев.

Очакваме Ви!

За допълнителна информация:
http://ilievdance.org/program/dance-it-spring-intensive-2016/

Билети можете да закупите:
- в мрежата на ticketlogic.bg
- в деня на спектакъла пред Аула "Максима" от 18 ч.
- по време на "Танцова работилница" - от 8:30 ч. до 18:30 ч. в студио Dance Station, Paradise Center, ет. 3

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

 
Работилничка Как да моделираме Горски животни

Работилничка, вдъхновена от любимата ни поредица Боско на издателство ФЮТ. Ще съживим омайния свят ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft