новини и събития

01
Юни
Карнавални истории на 1 юни

Кой е най-любимия костюм, в който искаш да се премениш? И ако мама и татко смятат за неуместно да се носиш дори с различни обувки, то какво остава да помъкнеш огромна сабя като на самурай Джак или крила като на феичката Менче-Звънче. Е, ние имаме добра новина за теб, малък приятелю! Спретни най-красивия си костюм на любим герой от приказките, анимационните филмчета или пък някой, който живее в собственото ти въображение и ела на ет. 3 пред работилничка „Сръчковци“ в Сити Център София.
На 1 юни на децата всичко е позволено. Точно днес може да вземеш онази прекрасна огърлица на мама, шапката с пера на дядо и високите обувки на кака си и дегизирано в тези прекрасни „доспехи“, мило дете, може и да се появиш при нас.
Принцът на игрите Чочо е приготвил чудни изненади. Може да попееш в шоуто му „Мюзик Байдъл“ и да шашнеш всички с твоята версия на песен на Шакира; да засенчиш с таланта си Дивна или Рафи.
Започваме с театрална постановка в 11 часа. Кукления спектакъл „Пеперудена магия“. Той е направен по приказки на българската авторка Мая Дългъчева – “Как един ден белият свят бил оцветен?“ и „Как гъсеничката се събуди или как се раждат пеперуди?“
В 16 часа започва карнавалът. Достъпът до купона е свободен, а всички маскирани ще получат от голямата ни торта, предоставена от „Пикадили“.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft