новини и събития

14
Септември
Кандидатствайте за стипендия до 14 септември

Кандидатствайте за стипендия по проект „Креативност без граници“ и подарете на своето дете една незабравима учебна година с езици или изкуства! Ако детето ви е на възраст между 5 и 14 г. и обича изкуството и езиците, кандидатствайте и изберете курса, подходящ за него.

Фондация Be Creative, съвместно с Fusion Academy, осигурява 10 стипендии за обучението на деца по езици и изкуства от семейства с ниски доходи. Проектът бе създаден с цел да даде възможност на деца с таланти да се развиват по най-добрия начин, въпреки финансовата невъзможност на своите родители.
Курсовете, за които могат да кандидатстват децата, са: Рисуване – 5-14 г., Дигитални изкуства – 7-14 г., Приложна креативност – 6-8 г., Моден дизайн – 9-14 г., Дизайн и проектиране – 9-14 г., Графичен дизай 10-14 г., Фотография и видео – 8-14 г., Театрална школа – 6-9 г./10+ г., Съвременен танц – 6-9 г./10+ г., Хип-хоп | Street Dance – 6-9 г./10-14 г., Звук и ритъм 7-14 г., Творческо писане 10-18 г., Английски език – 5-14 г., Немски език – 7-14 г.,Испански език – 7-14 г.Формуляр и подробни изисквания за кандидатстване, както и информация за необходимите документи, можете да намерите тук.

Fusion Academy е частна академия, предлагаща висококачествени обучителни услуги по езици, БЕЛ и Математика и изкуства както за деца, така и за възрастни. Академията приема за своя мисия и цел да развива цялостно децата посредством синтез на образователните методи, да стимулира развитието на груповата креативност, да спомогне за въвеждането на красота и хармония в нас и в средата, в която живеем. Повече за Fusion Academy може да прочетете тук.
 

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft