новини и събития

02
Ноември
Интересни занимания за децата ви и свободно време за вас в Trinity Kids

Ако желаете да разполагате с 3 часа свободно време в събота сутрин, запишете детето си в ателиетата на Trinity Kids. Предстоящият уикенд в столичния детски АРТ и парти център ще бъде посветен на Деня на народните будители. Всяка събота в Trinity Kids се организира "Творческа събота сутрин" - 3 часа ателиета за деца над 4-годишна възраст, които всеки път са с различна тема.

Този път на 2 ноември организираните занимания, ще бъде посветен на Деня на народните будители. Ето и цялата творческа програма. От 09:00 до 10:00 часа ателието по приложни изкуства ще премине под надслов "Знанието е слънце". В него децата ще изработят оригинални рамки за колекциониране на знания във формата на слънца. Лъчите им ще бъдат направени от декоративни дървени щипки за простор и ще греят в цветове, избрани от всяко дете. В тези рамки малките таланти всеки ден могат да поставят всичко ново, което са научили. След това от 10:00 до 11:00 часа в ателие "100 грама вкусотийки" кулинарите ще приготвят вкусни трикольори от ориз, краставички и доматчета. И за финал от 11:00 до 12:00 часа в ателие по изобразително изкуство от Trinity Kids ще покажат на всяко дете как се е изписвала първа буква от името му в зората на писмеността в България. След това то ще я претвори в красива рисунка.
 
Всички необходими материали за изброените занимания са предварително осигурени и ще бъдат предоставени на детето ви на място в детския център.

Крайният срок за записване е до 17:00 часа на 01 ноември 2013 година (петък). Можете да запишете детето си само за предпочитаното от него занимание или за всички, включени в програмата на "Творческата събота сутрин". Цената на всяко ателие е 6 лв.

Заниманията са подходящи за деца над 4-годишна възраст. По-малките могат да се потопят в игри и да използват услугата почасова грижа

Адрес:
гр. София, ул. "Султан тепе" 1-А (входът е откъм ул. "Проф. Джовани Горини")
тел: 088 411 3980
e-mail: trinitykids.bg@gmail.com

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft