новини и събития

04
Май
Изненади от Колибри на Пролетния базар на книгата

В навечерието на Пролетния базар на книгата в НДК издателство „Колибри“ ви напомня, че ви чакат красиви изненади, апетитни отстъпки и любопитни литературни срещи!

Гостува Лидия Димковска, едно от най-мощните пера на съвременната македонска белетристика! Тя пристига у нас за премиерата на романа „Резервен живот”, спечелил Европейската награда за литература 2013. Водещ на събитието ще бъде Светлозар Желев, а книгата ще бъде представена от Кремена Димитрова.

Очакват ви на премиерата на „Резервен живот” на 19-и май от 19 часа на сцената на Пролетния панаир на книгата в НДК! На 20 май от 16 часа Лидия Димковска ще подписва книги на щанда на издателство „Колибри”.

Катерина Хапсали ще подари една изключителна среща на живо, в която ще отговори на всички въпроси около появата на „Гръцко кафе” и за първи път ще прочете откъс от новата си книга.

Срещнете се с Катерина Хапсали на 21 май от 19.00 часа в зала 7 на НДК! Водещ на събитието: Светлозар Желев, Директор на Националния център за книгата.

Кристин Димитрова е автор на интригуващия документално-публицистичен труд „Ефирни песни и тайни служби: Образът на България в британския, американския и англоканадския периодичен печат през периода 1980-2000 г.”, една книга, която ще ви спечели със своята аналитичност, увлекателност и дълбочина.

Заповядайте на премиерата на „Ефирни песни и тайни служби” на 23 май от 19 часа на сцената на Пролетния панаир на книгата в НДК!

На щанда на издателство „Колибри” ще намерите неустоими четива от всички жанрове. И тази година всички заглавия ще се предлагат с 20 до 40% отстъпка! Близо 150 книги ще са с ексклузивно намаление - 1 за 3 лв., 2 за 5 лв. Предвидили сме специална секция от четива с автографи на български и чужди творци.

Любимецът на децата Спондж Боб Квадратни гащи ще кръжи около щанда на „Колибри” на 23 и 24 май между 11 и 16 часа и ще се снима с всички усмихнати малчугани!

Бъдете добре дошли всеки ден от 10 до 20 часа на щанд номер 315, ет. 3 в НДК!

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft