новини и събития

Започна записването за четвъртата лятната академия на Заедно в час

Заниманията на академията ще се водят от учителите на “Заедно в час”, ще дават на учениците възможността да избират предмети, които харесват или по които искат да подобрят своя успех, и ще бъдат индивидуални, забавни и напълно безплатни. Специални игри и забавни събития ще създават допълнително настроение на всички участниците. Лятната академия на “Заедно в час” е възмoжност децата и тийнейджърите от училища, с които програмата все още не си партнира, да влязат в час с нейните млади учители и да получат сертификат за успешното й завършване.

За четвърта поредна година учениците от 1-ти до 12-ти клас ще имат възможността да се включат в безплатната „Лятна академия за успех и забавления” на образователната програма „Заедно в час”.

Записването за Академията ще продължи до 15 юни, като местата тази година са двойно повече в сравнение с предходната. Това отразява повишения интерес към Академията, което е и най-доброто признание за успеха на учебните й занимания. Първите 100 бройки вече са заети от деца, участвали в тях през изминалите три лета.

Учениците, записали се за „Лятна академия за успех и забавления” ще могат да подобрят резултатите си по избрани от тях предмети, както и цялостната си мотиваци за учене. В онлайн формата за кандидатстване те могат да изберат най-малко три учебни предмета, като по този начин сами създават подходящата за тях програма и получават помощ в сферите, които ги затрудняват.

По време на своите летни занимания, децата и младежите ще получат безплатни учебни материали и ще вземат участие в организирани за тях забавни игри и събития. На финала на обучението, завършилите ще получат сертификат за успешно участие.

Часовете на Академията ще се водят от преподавателите на „Заедно в час”, обучени по международния модел „Преподавай като лидер”. Всеки от тях е специалист в своята учебната дисциплина и има за цел да се фокусира върху индивидуалния успех на учениците, да развие у тях житейски и кариерни умения. Методите на преподаване съчетават полезното със забавното и са насочени към цялостно развитие на интелектуалните способности на децата.

Тази година „Лятната академия за успех и забавления” отново ще се проведе в 90 СОУ “Ген. Хосе де Сан Мартин” до метростанция Люлин, всеки делничен ден от 28 юли до 14.
 
Записването за Академията на „Заедно в час” се извършва на уебсайта на програмата www.zaednovchas.bg. Приемат се регистрации на деца от 5-ти до 12-ти клас.

Образователната програма „Заедно в час” е партньор в международната мрежа за разширяване на образователните възможности Teach For All, която работи успешно в 32 страни на 6 континента. Една от основните й цели е да осигури на всяко дете достъп до качествено образование, независимо от населеното място, финансовите възможности на родителите му и училището, което посещава.

Дейността на „Заедно в час” в България се реализира с подкрепата на Фондация „Америка за България“.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft