новини и събития

31
Август
Есенния салон на изкуствата в Пловдив ще бъде открит с мюзикъла Зоро

На 3 септември 2012 г. осмото издание на Салона на изкуствата в гр. Пловдив ще бъде открито с мюзикъла „Зоро” по музика на Джипси Кингс и Джон Камерън на Държавен музикален и балетен център - София. Мюзикълът ще бъде представен на сцената на Античния театър с начало от 20:00 часа.

До този момент салонът на изкуствата е откриван с концерти на Йън Андерсон, Пловдивска филхармония съвместно с Джон Лорд, Рик Уекман, Нейджъл Кенеди, ФСБ.

За осми пореден път есента в Пловдив ще е маратон за изкуствата, пиршество за сетивата и радост за жителите и гостите на Пловдив. Есенният салон продължава до края на октомври. Организира се от Община Пловдив.

Билети за официалното откриване на Есенния салон на изкуствата 2012 с мюзикъла “ЗОРО“ в билетен център пред Община Пловдив. 

Цени: 15, 20, 25, 30 лв.
Билети за всички събития от салона в билетния център.

 

„ЗОРО – ЛЕГЕНДАТА ЗАПОЧВА”

експозе от режисьора Бойко Илиев за мюзикъла „Зоро”

„Зоро” отдавна се е превърнал в митология. Романи, филми, комикси, телевизионни сериали, видеоигри... Кинолегенди като Дъглас Феърбанкс, Ален Делон, Антонио Бандерас с успех се вмъкват в кожата на легендарния спасител. Народен герой, защитник на бедните и онеправданите, създаден през 1919 г. от американския писател Джонстън Маккъли, Зоро се появява в поредица литературни и филмови произведения, отново и отново... Изниква мистериозно в миг, когато някой е в беда и бързо изчезва! Продължаваме да го търсим, за да ни спаси от злото и неправдата, за да се чудим накрая съществува ли наистина. И, може би заради това, продължаваме да си го измисляме. Този път като Мюзикъл! Белязан от най-големия успех на „Джипси Кингс”, в „Зоро” героите страстно любят, пеят, танцуват фламенко, фехтоват се, участват в рисковани каскади, за да получат своята така жадувана доза романтика и приключения, без които не могат. Макар и различна жанрова стилистика („Джипси Кингс”, фламенко), „Зоро – легендата започва” е страстен порив за победа на любовта и доброто над злото, алчността и несправедливостта. Романтичен порив и защо не, когато реалността ни е затрупала със счетоводни сметки, кредитни и дебитни карти, стокови и фондови борси, фискални резерви, инфлационни индекси и сривове и т.н и т.н.... Затова, нека се обърнем към Музиката. Страстната и завладяваща музика на „Джипси Кингс” и Джон Камерън, както и на неуморния търсач на справедливост и любов, мистериозния Зоро.
Бойко Илиев – режисьор

 

Източник на информацията: http://www.artualno.info

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft