новини и събития

01
Юни
Един незабравим 1-ви юни в София и Варна с Trinity Kids

За Деня на детето кипят приготовления в Trinity Kids в София, Trinity Park и Trinity Contrast във Варна. Очертава се един незабравим 1-ви юни за малки и големи!

В столичния Детски АРТ и парти център Trinity Kids от 10:00 до 12:00 са подготвили забавна творческа програма, включваща рисуване с цветни тебешири върху асфалт, много игри със спортен характер и пускане в небето на пъстри балони с желания и мечти. И докато децата се забавляват, родители, на ваше разположение е кафе салонът, в който можете да прекарате приятни мигове с приятелите ви.

Това не е всичко! Във Варна в Trinity Parkот 10:00 до 12:00 за всички малки и пораснали деца организират мини парти-дискотека в лятната градина и детска площадка към Vincent s Café Bar & Diner. Денят на детето ще бъде отбелязан с танци, музика и много смях.

Празничната програма включва забавни игри, за които организаторите са подготвили награди, осигурени от "Зайо Байо" и Babolat, DJ-прати и рисуване на открито върху две големи бели платна, където малчуганите ще могат да творят с цветни боички слънчеви рисунки. Детската площадка с катерушки и пързалки ще бъде украсена с балони, а за всички присъстващи ще има вкусни изненади, осигурени от партньора на събитието - производителят на царевични пръчици "Зайо Байо". Вход свободен, а задължителните аксесоари са усмивка и добро настроение.

В Trinity Contrast Kids Centerот 16:00 часа ще посрещат само усмихнати малчугани, готови да се включат в забавни игри с награди-изненади, осигурени от „Зайо Байо“. Заедно всички ще направят слънце от ръчички, ще се включат в интересни и забавни предизвикателства, а след това родители и деца ще пуснат в небето мечтите и желанията си. Тържествената част ще завърши с вкусна торта и игри.

А вие къде ще бъдете на 1-ви юни? Ако желаете да празнувате с Trinity, не забравяйте, че трябва да направите предварително записване на телефон или e-mailнай-късно до 17:00 часа на 31 май.

 Координати на всеки от обектите можете да откриете на www.trinity.bg

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft